PR CUAET
-
Ви про ворк перміт?
-
Усім доброго часу доби. Буду вдячний якщо хтось зможе прокометувати один випадок. Жінка, одинока, давно розлучена, 55+ років, виїхала в Канаду, проживає самотня, орендує житло, працює весь час перебування в Канаді в готелі, має тісні стосунки з українською громадою, декількома канадійцями друзями. Англійська дуже слаба, освіта підходяща відсутня, сімейних зв'язків в Канаді немає відповідно по економічним чи іншим програмам явно не проходить. Намагаюся їй допомогти податись по гуманітарній, і не зовсім розумію куди що писати в 5283 починаючи з пункту 7 і далі. Можливо хтось може допомогти з власного досвіду зорієнтуватися по пунктам?
-
Ну я думаю,що це приблизно такий самий час Дякую
-
🔴🔴🔴 Доброго недільного вечора, спільното! В цій гілці ми всі обговорюємо одну тему - Ukrainian family reunification pathway і все що з ним повʼязано‼️ Все решта, будь ласка, пишіть в релевантні гілки чи гілку General чи Flood, якщо релевантної гілки не існує. За порушення правила #7 та #8 бот буде надавати функції 1/3, на третій функція супроводжується mutом на 30 днів. Відповідальність лежить на Ваших плечах, тому, будь ласка, давайте свідомо підходити до спілкування в чаті. Дякуємо за співпрацю. З найкращими, Адміністрація чату 🔴🔴🔴
-
Ми можемо тільки здогадуватися як воно відбувається і що автоматично, а що за допомогою офіцера робиться. Ще один цікавий момент, у нотатках спочатку йде 20.11.2023 перевірка документів усіх поданих у аплікації і наступними пунктами іде запит на біометрію для усіх. А із 30.01.2024 після АОР, або запиту на біометрію, написано що розпочато секьюріті
-
Вадим. Дуже прикро, що у вас виникла думка, що я говорив неправду. Моя вина, напевно в тому, що я недостатньо розʼяснив різницю між accelerated payment і payment increase. Ваш платіж з самого початку був accelerated, що є еквівалентом 13 місячних платежів на рік. Цей метод зменшує амортизацію на 3.5 роки. Крім того ви маєте право збільшити свій платіж на 10% кожного року (що вам і зробили у відділенні) і додатково щороку вносити до 10% від початкової суми іпотеки. Ці дві опції дозволяють виплатити іпотеку набагато швидше. Але це є добровільні опції, а не контрактні зобов’язання перед банком і ви завжди маєте можливість зменшити платіж і повернути амортизацію до контракту. Прошу подзвонити до мене, якщо ви й надалі думаєте, що я говорив неправду. П.С. Сума платежів ніяк не впливає на компенсацію. Ми завжди пропонуємо всім клієнтам вибрати платіж, який їм буде найзручніший, і вказуємо, які є способи пришвидшення погашення кредиту.
-
Тетяна та Тарас, дякую за коментарі до могу відгуку. Визнаю, я не експерт і не володію банківською термінологією як Ви. Але я до вас звернувся, саме через те щоби мати можливість вільно спілкуватися рідною українською мовою по такому важливому питанню, щоб уникнути непорозумінь, які можуть виникнути при використанні англійської. І я неодноразово ( і в листі і в спілкуванні) Тараса просив зробити максимально швидке погашення і він мені стверджував, що у мене збільшений платіж. Але я пам'ятав, що при заключенні договору озвучували цифри по прискорений виплаті вищі, ніж ті які у мене знімав банк на протязі 4 місяців. І я звернувся в інше відділення, до іншого спеціаліста, який збільшив мені платіж, цим самим зекономив декілька років та чималу сумму. Чому ви не могли цього зробити, а стверджували, що я плачу уже по максимуму?
-
Получается нужно ждать пока будет написано что паспорт виготовлено, после этого выбирать доставку и паспорт будет доставлен в посольство в Оттаве, если это не сделать, паспорт так и будет лежать в Украине...верно? А подскажите, пожалуйста, какая доставка дешевле и если это два паспорта, то это 2 раза оплачивать? И ещё вопрос, если подавали заявление в Оттаве, можно чтоб паспорт доставили в Эдмонтон, чтоб там его забрать?
-
Второй день вообще не заходит. Не могу даже на сайт зайти
-
Що саме написати?
-
Перечитайте ще раз своє запитання і відповідь. Є група спеціально для тих хто застряг на поглибленій перевірці. Вище скидали недавно.
-
Я зараз швидко зайшла
-
🔢🔢🔢🔢 19 листопада 2024 року - 1000-й день від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Це 1000 днів незламної боротьби українського народу за свободу, незалежність та право на життя у власній країні. КУК Альберта та КУК Едмонтон у співпраці з нами організовують мітинг і свічкову демонстрацію «1000 днів» на підтримку України. Цей мітинг покликаний вшанувати памʼять героїв, які віддали своє життя за Україну, та висловити вдячність усім, хто щодня продовжує боротися і підтримувати нашу країну в ці важкі часи. Дата: 19 листопада 2024 року Час: 18:00 Місце: Violet King Henry Plaza ЕДМОНТОН Приєднуйтесь до нас, щоб обʼєднатися у світлі памʼяті, віри та надії. Давайте покажемо світові незламність українського духу та нашу спільну готовність підтримувати тих, хто веде боротьбу за нашу свободу і майбутнє. Приносьте свічки, лампадки, українські прапори та символіку. ———————————— November 19, 2024 marks the 1000th day of Russia's full-scale invasion of Ukraine. It's been 1000 days of unwavering resistance, courage, and struggle by the Ukrainian people for their freedom, independence, and right to live in their own land. UCC APC and UCC Edmonton are working in partnership with us to host the #1000Days rally and a candlelight vigil in support of Ukraine. This rally is dedicated to honoring the memory of those who sacrificed their lives for Ukraine and to expressing our gratitude to everyone who continues to fight and support our country during these challenging times. Date: November 19, 2024 Time: 6:00 PM Location: Violet King Henry Plaza Join us to unite in the light of remembrance, faith, and hope. Let's show the world the unbreakable spirit of Ukraine and our shared commitment to support those who stand for our freedom and future.
-
Ужас, и как вот ловить слот
-
Так, я вже тиждень не можу зайти
-
Продовжити паспорт і подаватися на перміти по ньому.
-
Зверніть увагу, що 30.01.2024 офіс уже Bureau de réception centralisée. До того були лише нотатки від smgc-systeme (припускаю, що автоматичні). До речі, знайшла сторінку про те, як читати нотатки. Тільки зараз читати не маю змоги: gcms-notes.ca/read-gcms-notes/