Привіт! Надіюся, у Вас все вийде! Я не консультант і тим паче не адвокат, але із власного досвіду можу трошки розказати, я не претендую на істину, але з моєї точки зору, це доволі притомні відповіді і обґрунтування.
Пункт 7:
Описуйте причини через які аплікант не може покинути країну. Це може бути лікування в Канаді, тісні матеріальні і соціальні звʼязки з Канадою і водночас відсутність цих звʼязків в країні походження. Зазначте факт віку і відсутності підходящої освіти, як такий, що перешкоджає економічній міграції. Згадайте про те, як сильно погіршиться рівень життя апліканта, якщо вона буде вимушена повернутися в країну походження (наприклад: відсутність роботи, соціальна ізольованість, обмежений доступ до медицини тощо.)
Пункт 8
Якщо аплікант є inadmissible по якійсь причині (наприклад: медицина або кримінал) опишіть ситуацію, зазначивши чому саме Ви просите виключення для апліканта, якщо аплікант не є Inadmissible - просто вкажіть Not Applicable.
Пункт 9
Опишіть звʼязки з Канадою, а саме відносини з друзями, колегами, участь у житті громади, приналежність до церковної общини, волонтерство. Обовʼязково додайте letters of support щоб підтвердити Ваші слова.
Пункт 10:
Якщо у колі друзів апліканта є родина з дітьми - опишіть як на них вплине рішення по цій заявці на PR. Розкажіть як вони зблизились з аплікантом і як вони будуть сумувати, якщо їй доведеться покинути Канаду.
Пункт 11
Розкажіть про роботу, житло, облаштованість, куплену техніку, автомобіль, рахунки в банках, тощо. Додайте як влаштовано і спокійно аплікант себе почуває, які має плани на майбутнє повʼязані з Канадою, та який дискомфорт їй доведеться терпіти, якщо рішення буде негативне.
12. Розкажіть про роботу, додайте виписки з банків про суму на рахунках та про вчасно сплачену оренду за останні 3-5 місяців.
Пункт 13:
Якщо маєте що додати по аплікації вцілому - напишіть це тут. Можете ще раз нагадати, що Канада стала домом і аплікант не бачу можливості повернення в країну походження.