PR CUAET
-
Підкажіть, щоби оформити генеральну довіренність на переоформлення спадщини(квартира), чи потрібно в консульстві України оформлювати, чи можна через канадського нотаріуса? Спадкова справа була відкрита, але не маю можливості приїхати і оформити. Є двоюрідна сестра у місті.
-
Чоловік подається на продовження work permit, разом з дружиною. Чоловік - основний аплікант. Як відповісти на це питання? У дружини також є ворк перміт... щоб не виглядало так що він підтягується до її work permit.
-
Дуже дякую за таку цінну інформацію. Вона трошки відкриває завісу що відбувається з нашою програмою 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
-
Інколи буває (може це був такий випадок - хто зна), що професіонали своєї справи можуть просто не донести все що хочуть до аудиторії, яка не володіє термінологією, а у випадку цього семінару мені субʼєктивно здається використовувались такі слова, які зрозуміють лише давні читачі нашого чату: (На знайшов як в мабільному ютубі зробити посилання на 3:28 таймінг) youtu.be/8HDBu1xmZZc?si=KyasDxYavPfMAFQc
-
Скажіть будь ласка а коли почнеться вебінар?
-
Вам новий затвердити з зворотнім числом ?
-
Скажіть, будь ласка, чи просять в Едмонтоні внутрішній ID дитини 15 років? І чи потрібно підтвердження місця реєстрації ?
-
Привіт! Надіюся, у Вас все вийде! Я не консультант і тим паче не адвокат, але із власного досвіду можу трошки розказати, я не претендую на істину, але з моєї точки зору, це доволі притомні відповіді і обґрунтування. Пункт 7: Описуйте причини через які аплікант не може покинути країну. Це може бути лікування в Канаді, тісні матеріальні і соціальні звʼязки з Канадою і водночас відсутність цих звʼязків в країні походження. Зазначте факт віку і відсутності підходящої освіти, як такий, що перешкоджає економічній міграції. Згадайте про те, як сильно погіршиться рівень життя апліканта, якщо вона буде вимушена повернутися в країну походження (наприклад: відсутність роботи, соціальна ізольованість, обмежений доступ до медицини тощо.) Пункт 8 Якщо аплікант є inadmissible по якійсь причині (наприклад: медицина або кримінал) опишіть ситуацію, зазначивши чому саме Ви просите виключення для апліканта, якщо аплікант не є Inadmissible - просто вкажіть Not Applicable. Пункт 9 Опишіть звʼязки з Канадою, а саме відносини з друзями, колегами, участь у житті громади, приналежність до церковної общини, волонтерство. Обовʼязково додайте letters of support щоб підтвердити Ваші слова. Пункт 10: Якщо у колі друзів апліканта є родина з дітьми - опишіть як на них вплине рішення по цій заявці на PR. Розкажіть як вони зблизились з аплікантом і як вони будуть сумувати, якщо їй доведеться покинути Канаду. Пункт 11 Розкажіть про роботу, житло, облаштованість, куплену техніку, автомобіль, рахунки в банках, тощо. Додайте як влаштовано і спокійно аплікант себе почуває, які має плани на майбутнє повʼязані з Канадою, та який дискомфорт їй доведеться терпіти, якщо рішення буде негативне. 12. Розкажіть про роботу, додайте виписки з банків про суму на рахунках та про вчасно сплачену оренду за останні 3-5 місяців. Пункт 13: Якщо маєте що додати по аплікації вцілому - напишіть це тут. Можете ще раз нагадати, що Канада стала домом і аплікант не бачу можливості повернення в країну походження.
-
Дякую. Бо попередній паспорт робили без прописки дитини.
-
дивно) але дуже дякую за посилання
-
Тут пошукала, так роблять, теж у вес...цікаво, так не хочеться 😥
-
Та сама ситуація 🙃
-
я не бачив. сам чекав на вебінар, але наживо побачив тільки кінцівку
-
а десь про це писали?
-
дякую
-
Дивна ситуація.. але дякую за запис 🤝
-
Ну так вирішив офіцер. Можете подати ще раз, до кінця березня 2025
-
вебіна вже закінчився. він почалася на годину раніше (5pm) запис тут: www.youtube.com/live/2WMXojt3OCk
-
новий дали взагалі на 1 місяць менше ніж старий
-
Добрий вечір. Напишіть, будь ласка, чи є люди , які мають слот для того щоб забрати паспорт у консульстві чи в посольстві. Скільки не заходжу до сайту, пишуть, що немає консулів не знайдено і звернутися до технічної підтримки.
12 Jan 2024, 17:45
331354/462067
8 minutes ago