Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t334045979T Offline
    t334045979T Offline
    Solomia
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь-ласка чи була в когоь така ситуація : Подала родичів на КУАЕТ візу, біометрія була призначена на 5те жовтня, а Generic refusal letter прийшов 3го жовтня. Хоча я до того писала на веб форму і казала щоб вони продовжили строк розкладу заявки через те що довго не могли записатися на біометрію. Людина все таки поїхала на запис і здала біометрію. Що робити? Поки що в персональному кабінеті не бачу ніяких змін
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Вирішив все таки в цьому покопатися глибше. Перечитав всі інструкції, і там всюди написано продовження до 3 років, але точно не пояснено те що нас цікавить. Також підняв це питання з колегами, щоб порівняти який в кого досвід по цьому. До 15 липня 2023 всі подачі які ми робили на зміну статусу або на продовження статусу давали строго до 3ох років сумарно. Проте починаючи з 15го липня цього року, серед заявок моїх колег почали видавати продовження ВП на 3 роки з дати заявки на продовження. Проте це стосується лише тих ВП які на момент подачі заяви на продовження, були видані на термін менше 3ох років (переважно через те що паспорт закінчувався раніше). Тобто якщо є перміт на 3 роки, то подавши на його продовження приходить відмова або кенселяція. Тобто по факту, в кого закінчувався паспорт, і вони отримали перміт на строк ДО 3 років, зараз по факту можуть податися на продовження, на ДОДАТКОВІ 3 роки. Проте так як це або явна помилка або unintended consequence (бо це по факту дуже сильно дискримінує тих в кого паспорт був валідний), я не беруся судити чи це відбувається масово, та які шанси отримання. А також чи це буде постійним підходом, чи це пофіксять в майбутньому. Надіюся це доможе трошки прояснити ситуацію.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana Puchkova
    wrote on last edited by
    Яка може бути проблема?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Подякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    У вас запасу море. В навіть без прискорення для Українців мали б встигнути
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Я думаю що не потрібно буде. Вже є номінанація. І 2 місяці чекаю AOR. WP дійсний ще півтора роки. Думаю що все буде ок. Але запасні варіанти потрібно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    При тому якщо закінчується статус, я б подавав з чим є, просто задля того щоб встигнути податися на BOWP і бути в implied status поки вашу заявку розглядають. А як появляється AOR дослати його. Якщо немає листа від провінції, я б додава просто номінацію, і підтвердження того що ви вже послали заявку на ПР (коли час піджєимає, старайтеся заявку на ПР мати діготовлену заздалегіть, і відправляйте її в той самий день як отримали номінацію).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Скажу чесно, я з Саскачеваном практично не працюю, тому не було потреби просити. Манітоба наприклад не дає автоматичнно, але в них це можна просити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Саскачеван дає?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Николай
    wrote on last edited by
    Думаю да.вдруг жена рецидивист
    1 Reply Last reply
    0
  • t716959942T Offline
    t716959942T Offline
    Olya Syvulka
    wrote on last edited by
    Вітаю! Підкажіть, будь ласка, чи можна довідку про несудимість завантажену з Дії просто перекласти на англійську без відправки в укр посольство? Для гуманітарної програми. Дякую🌸
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    А в Альберті що робити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Це означає що IRCC закликає податися на продовження або новий статус, до того як закінчиться поточний, навіть якщо немає паспорта. Вони в курсі що паспорти отримати тяжко, і можуть просити письмове пояснення, але вони це будуть враховувати в своїх рішеннях.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1017935777T Offline
    t1017935777T Offline
    Олена Загребельна🇺🇦
    wrote on last edited by
    Підскажіть , будь ласка, якщо головний заявник чоловік на PR я його доповнюю Чи можу потім після отримання резиденства своїх батьків забрати на постійне проживання ? Програма возз’єднання сімей , здається
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Саме Картки від моменту отримання КОПР
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Наприклад Манітоба і Британська Колумбія.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    Остап, все ж таки - ви могли б надати лінк, де на офіційном сайті написано про «3 роки сумарно» хоч в правилах, хоч в інструкціях. Бо я, мабуть, щось пропустила, але я обшукала увесь сайт.
    1 Reply Last reply
    0
  • t288166063T Offline
    t288166063T Offline
    Mykola
    wrote on last edited by
    Лишилася) просто франсе треба обовʼязково, але як ти писав: франс здаєш і балів достатньо) Люди так само їдуть не маючи нічого
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    була такою то того як франсе зробили обов`язковим на рівень 7 з маленькими винятками
    1 Reply Last reply
    0
  • t288166063T Offline
    t288166063T Offline
    Mykola
    wrote on last edited by
    бо це програма по якій люди отримують резедента не перебуваючи в Канаді (не маючи нічого, що є в куаетівців)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags