PR CUAET
-
Дякую!
-
Підкажіть як проходить процес подачі на OINP Tech Draw? Як я зрозуміла це повинна бути окрема від експрес ентрі заявка, чи є якісь інструкціі?
-
И всё же, можно ли доставку заказать паспорта на Эдмонтон, чтоб не лететь опять втроём в Оттаву?
-
Вітаю! Хтось подавав на нову візи ТІЛЬКИ дитині? У батьків візи ще дійсні.
-
А у Онтаріо є штрафи щодо попереднього проживання у інших провінціях?
-
Підкажіть будь ласка, я після 9 класу пішов вчитися в технологічний коледж (неповна вища освіта), а вже потім в інститут. При заповлені анкети на федеральний етап, куди віднести коледж? В University\college або ж Trade school and other post-secondary school? У кого було щось подібне?
-
Поняла, спасибо, я так понимаю это можно будет узнать при подачи. Просто если будет экономия в 800 КАД, оно того стоит
-
Підкажіть,як бути… Паспорт доньки до 2026,Віза,WP & SP також. Записалися на новий паспорт,кінець січня.Звісно що він ще не буде у нас на руках до кінця Березня 2025. Питання в наступному: як можна буде дитині зробити нові Візу,ВП і СП якщо до кінця березня не встигнемо. Дякую. ( донька в 11 класі і якраз скінчиться дія її всіх дозволів у 12 класі). Дякую!🙏🏻
-
Озвучували, що така опція можлива, але ще ніхто нею не скористався. Всім пропонують забирати паспорти там де подавалися. Замовити з України в інше консульство неможливо. Тільки коли паспорт буде доставлений в Оттаву можете спробувати оформити доставку в Едмонтон.