PR CUAET
-
Дякую за відео!
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, останні виплати на дітей отримала у вересні з січня по серпень, і більше ніяких нарахувань не приходило, це так має бути чи виплата має бути щомісяця, і чи потрібно окремо на сайті Квебеку оформляти виплати на дітей, чи воно там все разом на сайті Канади
-
Окей, це не новий банк. В мене досить великий відомий банк. І це не промоушен, це мої знання, які я використала. Я думаю, якщо ви не довіряєте мені, можете запитати в більш кваліфікованих працівників, як таке можливо. Є різні функції у банків, і я скористалася саме однією з них. Ситуація наступна- я купляла житло по ставці 5.82%, зараз якщо сплатити штраф приблизно 8к, можна перейти на нову ставку в них в розмірі приблизно 4.3. Я вирішила піти іншим шляхом і не платити штраф- але взяла ставку 4.78. В наступному році, якщо вона впаде, я знову зможу її собі понизити без штрафів🙂
-
Хто може дати посилання на те, які документи потрібні для подачі на новий закордонний паспорт?
-
Знаєте ще буває яка ситуація з мого досвіду - що ви підписали з брокером всі документи на пришвишені платежі, але, банк десь зробив помилку або не поставив потрібну галочку і у вас почали знімати не ту суму. В такому випадку, краще зателефонувати брокеру і запитати що саме не так. На соєму прикладі розповім( я працювала асистентом моргідж брокера) і треба було ставити чи людина хоче сама сплачувати такси в сіті, чи хоче щоб знімали разом з іпотекою. Я завжди ставила як просять люди, але пару раз бувало що банк знімав не ту суму, і потом ми з людьми просто зʼясовували, що банк десь поставив не так платіж. Ось і вся ситуація😞 на жаль так буває іноді
-
А є якісь плюси для тих, хто переніс свій фоп до Канади? Чи це ніяк не впливає?
-
Даже с monthly можно гораздо быстрее выплатить ипотеку, если вы с БМО, то можете увеличивать платеж максимум на 20% в год и так каждый календарный год.