PR CUAET
-
Хто може дати посилання на те, які документи потрібні для подачі на новий закордонний паспорт?
-
Знаєте ще буває яка ситуація з мого досвіду - що ви підписали з брокером всі документи на пришвишені платежі, але, банк десь зробив помилку або не поставив потрібну галочку і у вас почали знімати не ту суму. В такому випадку, краще зателефонувати брокеру і запитати що саме не так. На соєму прикладі розповім( я працювала асистентом моргідж брокера) і треба було ставити чи людина хоче сама сплачувати такси в сіті, чи хоче щоб знімали разом з іпотекою. Я завжди ставила як просять люди, але пару раз бувало що банк знімав не ту суму, і потом ми з людьми просто зʼясовували, що банк десь поставив не так платіж. Ось і вся ситуація😞 на жаль так буває іноді
-
А є якісь плюси для тих, хто переніс свій фоп до Канади? Чи це ніяк не впливає?
-
Даже с monthly можно гораздо быстрее выплатить ипотеку, если вы с БМО, то можете увеличивать платеж максимум на 20% в год и так каждый календарный год.
-
t.me/prcuaet/55035/383809
-
Тільки що запропонували слот за 100 євро. Ганьба. Як же ми себе не поважаємо.
-
За 30 годин пише в повідомлення яке прийшло після бронювання слоту Але вже пройшло 5 днів з дати бронювання слоту
-
Доброго вечора Підкажіть будь ласка , якщо мій ворк перміт дійсний аж до 06.01.27 року чи можу я подати на його продовження до 31 березня 25 року? Бо я чула що цією датою закінчується програма CUAET і бажано встигнути продовжити ворк перміт