PR CUAET
-
А навіщо громадянину Канади український паспорт? Я так розумію, у Вас специфічна ситуація. Тоді краще з консультантами чи юристами радитися. Або написати питання в консульство - вони відповідають.
-
@kate_panasenko [5029677587] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 18/11/2024 01:58.
-
Підскажіть будь ласка як з продовженним паспорт зареєструватись в дії? Дякую
-
Зараз я питаю не для себе, а для людини, яка приїхала до Канади у 1999 році. У неї забрали паспорт в ОВІРі. Їй потрібно квартиру продати.
-
Доброго вечора Підкажіть будь ласка , якщо мій ворк перміт дійсний аж до 06.01.27 року чи можу я подати на його продовження до 31 березня 25 року? Бо я чула що цією датою закінчується програма CUAET і бажано встигнути продовжити ворк перміт
-
Ясно, дякую!
-
Зараз є вимога, щоб громадяни України заїжджали до України тільки за українським паспортом, навіть якщо вони мають інші громадянства.
-
Два.
-
Сохраните себе, как нужно подтвердить визит
-
Дякую
-
Якщо забрали паспорт, то значить позбавили громадянства, наскільки я розумію. Інакше на якій підставі забрали? Продати квартиру до війни могли і нерезиденти, правда, там інші податки. У Вас дуже специфічне питання. Зв'яжіться з нотаріусами, вони точно скажуть, як зробити і які документи потрібні. Бо продаж майна здійснюється через нотаріусів. Тут є відповідна гілка, можете описати ситуацію там: t.me/prcuaet/300387
-
Як скидати повідомлення? У цьому чаті?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, якщо вже закінчився термін дії OHIP по програмі CUAET, то чи можна його продовжити за цією ж програмою маючи новий WP чи потрібно просто купувати собі медичне страхування окремо. Буду дуже вдячна за допомогу. Всім заздалегідь дякую ☺️