PR CUAET
-
Зараз я питаю не для себе, а для людини, яка приїхала до Канади у 1999 році. У неї забрали паспорт в ОВІРі. Їй потрібно квартиру продати.
-
Доброго вечора Підкажіть будь ласка , якщо мій ворк перміт дійсний аж до 06.01.27 року чи можу я подати на його продовження до 31 березня 25 року? Бо я чула що цією датою закінчується програма CUAET і бажано встигнути продовжити ворк перміт
-
Ясно, дякую!
-
Зараз є вимога, щоб громадяни України заїжджали до України тільки за українським паспортом, навіть якщо вони мають інші громадянства.
-
Два.
-
Сохраните себе, как нужно подтвердить визит
-
Дякую
-
Якщо забрали паспорт, то значить позбавили громадянства, наскільки я розумію. Інакше на якій підставі забрали? Продати квартиру до війни могли і нерезиденти, правда, там інші податки. У Вас дуже специфічне питання. Зв'яжіться з нотаріусами, вони точно скажуть, як зробити і які документи потрібні. Бо продаж майна здійснюється через нотаріусів. Тут є відповідна гілка, можете описати ситуацію там: t.me/prcuaet/300387
-
Як скидати повідомлення? У цьому чаті?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, якщо вже закінчився термін дії OHIP по програмі CUAET, то чи можна його продовжити за цією ж програмою маючи новий WP чи потрібно просто купувати собі медичне страхування окремо. Буду дуже вдячна за допомогу. Всім заздалегідь дякую ☺️
-
🔤🔤🔤🔤🔤 Шановні участники! Будь-ласка пишіть по темі та не перетворюйте гілку у флуд. За сьогодні та вчора більше 2500 повідомлень. У модераторів немає ні часу ні бажання витрачати години на читання та видалення. Інакше ми будемо вимушені заархівувати гілку. Нагадаю за порушення правил в чаті після 3 попереджень MUTE або BAN. В деяких ситуаціях без попередження. Ще момент: У нас періодично з’явиляються “бізнесмени”, які позаброньовували слоти та продають потім. Прохання не купувати та не підтримувати такий бізнес. Якщо вам пропонують купити, будь ласка, кидайте адміністраторам посилання на цих людей. Не зможуть продавати, ви зможете без проблем бронювати. Дякую за розуміння, повагу до адміністрації та інших участників.