PR CUAET
-
Але порада звернутися до нотаріусів і юристів залишається актуальною. Також є варіант написати в консульство та дізнатися, чи можуть вони в такій ситуації видати новий паспорт. Можливо, це буде інша процедура, щось на кшталт відновлення громадянства.
-
Мені написали в особисті.
-
Неправильно розумієте. Вона одержала Permanent Residence ще в Україні. Забрали внутрішній паспорт. А закордонний закінчився багато років тому. Громадянства у неї ніхто не відбирав. Продавати квартиру можуть і іноземці і нерезиденти.
-
дякую за розширену відповідь. Так, я цілком з Вами згоден, що так може бути, і це ми вияснили ще вчора. Але формалізація цієї інтерпретації даних вже сформувалась протягом дискусії. А не просто початкове "Інвенторі відображає загальну кількість". Тому я за дискусію і пошук відповідей на питання, а не просто "партія сказала" або "є дві думки: моя і неправильна". Щодо AOR - я доречі теж вчора читав, що перед AOR йде completeness check, що "трохи" суперечить поширеній тут думці, що до AOR аплікацію ніхто не бачить. І ось Оксана це підтвердила. Applications are first checked for completeness, according to the document checklist requirements in place at the time the application is received by the CIO. If the application meets the requirements pursuant to section R10, the CIO - enters the application information in the Global Case Management System (GCMS) - recovers the processing fee - sends an acknowledgement of receipt to the applicant
-
Дуже дякую за відповідь 🙏 Можливо ви знаєте якщо я їду за кордон і потім знову повертаюсь у Канаду то я можу одразу в аеропорту його змінити? І чи буде він знову з обмеженнями чи без них? Бо я вже здавала аналізи щоб їх зняти і міняла ворк перміт Чи не потрібно буде заново здавати аналізи?
-
Будь ласочка. Не треба заплутувати людей, і так ми всі заплутані, мало нам війни, ще й проблеми з паспортами. Справа в тому, що коли людина одержує канадське громадянство, вона автоматично не вибуває з українського. Має два громадянства. Такі люди завжди їздили до України за канадським паспортом. Зараз вимагають мати украінский закордонний. З продажем квартири проблем нема. Проблема із вʼїздом.
-
Доброго дня кто може допомогти з записом в консульство Оттава?
-
Дякую, що роз'яснили, тепер знатиму. Але як це наближає Вас до відповіді на Ваше питання і розв'язання Вашої проблеми?
-
Как не имеет ? Имеет