PR CUAET
-
Ви трохи плутаєте читати аплікацію та перевірити її комплектність. Те що вони рахують кількість файлів то постійно у чаті повторюється але не читають. Бо те що всередині аплікації вивчають вже на етапі елиджибиті. І саме на ньому вже починають дозапити на уточнення виправлення форм
-
Це питания виникло , то му що в аплікаціє є розділ , current employer, тут я розумію , що потрібно вказувати поточного роботодавця , а нижче є пункт work history , якщо там нічого не потрібно вказувати , тоді на зрозуміло навіщо він ? Чи можливо , туди потрібно вписувати роботодавців яких хочеш використати , для того щоб зібрати той досвід в 12 місяців , якщо роботодавців було більше 🤷♂️
-
Шукаю няню для дитини з січня на підстраховку декілька разів на місяць, знаходжуся в Торонто, можете писати в особисті
-
Completness check проводиться згідно секції 10 Immigration and Refugee Protection Regulations. Вона складається з двох частин, з яких друга відноситься до інформації всередені (перша - про комплектність). Тому перш ніж стверждувати, що хость щось плутає, варто самому спочатку вивчити питання. laws-lois.justice.gc.ca/eng/regulations/SOR-2002-227/section-10.html
-
Останній указ президента був восени 2021 року.
-
Я вас дуже розумію. І це не лише питання імміграції, на жаль. Так само як обирається працівники сфер охорони здоровʼя (бо вони так потрібні в Канаді) по health draw наприклад, а потім ці вибрані кандидати не можуть тут працювати в цій сфері по якій іх вибрали бо в них немає місцевої ліцензії.
-
Ніяк. Не розумію, навіщо і так завантажені консульства за кордоном ще й завантажувати додатково людьми, які мають друге громадянство вже багато років. І навіщо під час війни створювати - фактично для біженців - проблему з паспортами, створювати мутну водичку, у якій вільно почуваються шахраї? Я зараз написала листа у посольство, де запропонувала створити платну послугу постановки на waiting list. А гроші віддавати ЗСУ.
-
Як там зараз з тим, що живу у Едионтоні, а слот в Торонто? Приймають в таких випадках в Торонто чи вже ні?
-
Було б бажання. Черга безкоштовно. Але послуга постановки на waiting list через donation.
-
Пишіть адмінам
-
Вам прийде повідомлення за 7 та 3 дні. 30 годин дають, щоб підтвердити запис