PR CUAET
-
Шукаю няню для дитини з січня на підстраховку декілька разів на місяць, знаходжуся в Торонто, можете писати в особисті
-
Completness check проводиться згідно секції 10 Immigration and Refugee Protection Regulations. Вона складається з двох частин, з яких друга відноситься до інформації всередені (перша - про комплектність). Тому перш ніж стверждувати, що хость щось плутає, варто самому спочатку вивчити питання. laws-lois.justice.gc.ca/eng/regulations/SOR-2002-227/section-10.html
-
Останній указ президента був восени 2021 року.
-
Я вас дуже розумію. І це не лише питання імміграції, на жаль. Так само як обирається працівники сфер охорони здоровʼя (бо вони так потрібні в Канаді) по health draw наприклад, а потім ці вибрані кандидати не можуть тут працювати в цій сфері по якій іх вибрали бо в них немає місцевої ліцензії.
-
Ніяк. Не розумію, навіщо і так завантажені консульства за кордоном ще й завантажувати додатково людьми, які мають друге громадянство вже багато років. І навіщо під час війни створювати - фактично для біженців - проблему з паспортами, створювати мутну водичку, у якій вільно почуваються шахраї? Я зараз написала листа у посольство, де запропонувала створити платну послугу постановки на waiting list. А гроші віддавати ЗСУ.
-
Як там зараз з тим, що живу у Едионтоні, а слот в Торонто? Приймають в таких випадках в Торонто чи вже ні?
-
Було б бажання. Черга безкоштовно. Але послуга постановки на waiting list через donation.
-
Пишіть адмінам
-
Вам прийде повідомлення за 7 та 3 дні. 30 годин дають, щоб підтвердити запис
-
А навіщо? Вона патріотка, її сімʼя донатить на ЗСУ.
-
Ваша пропозиція протирічить законодавству України, причому одразу кільком кодексам. Витрати на узаконення запропонованих Вами дій вийдуть дорожче, ніж зібрані кошти. Але це Ваше право, рада, що Вам від цього стало тепліше на душі. Бажаю Вам якнайшвидше вирішити це питання.
-
Це не для мене. Не хоче людина. Їй десять років не платили у тій квартирі рент.