PR CUAET
-
Як там зараз з тим, що живу у Едионтоні, а слот в Торонто? Приймають в таких випадках в Торонто чи вже ні?
-
Було б бажання. Черга безкоштовно. Але послуга постановки на waiting list через donation.
-
Пишіть адмінам
-
Вам прийде повідомлення за 7 та 3 дні. 30 годин дають, щоб підтвердити запис
-
А навіщо? Вона патріотка, її сімʼя донатить на ЗСУ.
-
Ваша пропозиція протирічить законодавству України, причому одразу кільком кодексам. Витрати на узаконення запропонованих Вами дій вийдуть дорожче, ніж зібрані кошти. Але це Ваше право, рада, що Вам від цього стало тепліше на душі. Бажаю Вам якнайшвидше вирішити це питання.
-
Це не для мене. Не хоче людина. Їй десять років не платили у тій квартирі рент.
-
Добре, якщо не донати, то платна послуга постановки на waiting list можлива? Я думаю, можливі різні варіанти керування чергою. Мене обурили пропозиції продажу слотів. І я дійсно хочу знайти вихід.
-
Я була в чт в Е. Мені особисто сказали отримувати паспорти можна буде в порядку живої черги до кінця місяця. В грудні під питанням. У них теж ця вся ситуація обухом по голові. Вони там реально дуже допомагають чим можуть, але без наглості. Я просто в шоці коли приходять без елементарного списку документів що на сайті офіційно, і щось хочуть. Влаштовуючи скандали наче там особисто сидять айтішники і пилять той сайт і нажимають кнопки відкривати чи ні ці слоти. вони просто максимально роблять що можуть посміхаючись і розжовуючи всім все.
-
До 1 грудня точно не потрібно, а потім будемо дивитися, бо чутки ходять різні.
-
Дякую
-
Вже написала власникові.
-
Почитайте податкове право України про донати та їх оподаткування, і які установи мають право цим займатися. Я щиро бажаю Вам якнайшвидше вирішити це питання. Бо я поки не бачу справжнього бажання знайти рішення, оскільки будь-які пропозиції одразу відкидаються як ті, що не підходять. Якщо хочете просто висловитися - будь ласка, у флуд.
-
Підкажіть будь ласка, в інших групах та в ФБ є багато повідомлень що паспорт виготовлений, треба забирати з попереднім записом, так як на подачу було, але я телефонувала на початку тижня , і мені сказали, що жива черга Оттава. То потрібно чи ні?
-
У Торонто жодного вільного слоту.