PR CUAET
-
Почитайте податкове право України про донати та їх оподаткування, і які установи мають право цим займатися. Я щиро бажаю Вам якнайшвидше вирішити це питання. Бо я поки не бачу справжнього бажання знайти рішення, оскільки будь-які пропозиції одразу відкидаються як ті, що не підходять. Якщо хочете просто висловитися - будь ласка, у флуд.
-
Підкажіть будь ласка, в інших групах та в ФБ є багато повідомлень що паспорт виготовлений, треба забирати з попереднім записом, так як на подачу було, але я телефонувала на початку тижня , і мені сказали, що жива черга Оттава. То потрібно чи ні?
-
У Торонто жодного вільного слоту.
-
Мені дивно , чому в Едмонтоні немає жодного слоту на видачу. Заради цікавості зайшла на сайт в Торонто, там слотів, як у дурня фантиків. В Едмонтоні слоти взагалі були? Яким чином вони так швидко счезли? Сайт постійно висне, ще сирий, недопрацьований. Переключаючи місяці треба чекати кілька хвилин. Може взагалі Едмонтон слотів не виставляв, тому що система нова?
-
Добрый вечер. Посоветуйте диетолога нутрициолога с лицензий? Бцрлингтон, Гамильтон, Оаквил или что то рядом. Спасибо
-
Якщо так як всі говорять то в грудні в них тільки буде відкриватися ця система зайдете з 1 числа
-
Перепрошую. Кожний про своє. На виготовлення немає.
-
Слоти продають шахраї, а державна установа не може брати гроші за реалізацію права потрапити на прийом. Ця розмова не має сенсу. Будь ласка, або почитайте кодекси, якщо Вас так цікавить це питання, або у флуд. Інакше я змушена буду дати Вам попередження: багато повідомлень не по темі гілки. Дякую за розуміння і бажаю якнайшвидше вирішити всі Ваші питання.
-
Якщо не подавали заяву і не платили гроші, то не вийшли. Громадянство припиняється тільки указом президента..
-
Вже багато разів писали що без слоту можна забирати до кінця місяця тільки Едмонтон
-
На видачу ж було багато? Вже ні?