PR CUAET
-
Комплітнес чек не є вивченням апплікації. Фіо, адреса, статус. Ніяк не можуть вплинути на офіцера як тут намагаються підвести що офіцери якось дивяться на сложний кейс , простий кейс ітд.
-
Дякую
-
Добрый вечер. Посоветуйте диетолога нутрициолога с лицензий? Бцрлингтон, Гамильтон, Оаквил или что то рядом. Спасибо
-
Якщо так як всі говорять то в грудні в них тільки буде відкриватися ця система зайдете з 1 числа
-
Перепрошую. Кожний про своє. На виготовлення немає.
-
Слоти продають шахраї, а державна установа не може брати гроші за реалізацію права потрапити на прийом. Ця розмова не має сенсу. Будь ласка, або почитайте кодекси, якщо Вас так цікавить це питання, або у флуд. Інакше я змушена буду дати Вам попередження: багато повідомлень не по темі гілки. Дякую за розуміння і бажаю якнайшвидше вирішити всі Ваші питання.
-
У мене паспорт виготовлен 31 жовтня і ще не доставлен. Писали , що наступна пошта буде 20 грудня.
-
Якщо не подавали заяву і не платили гроші, то не вийшли. Громадянство припиняється тільки указом президента..
-
Ну тоді так
-
Сенс не в тому щоб його отримати,а в тому щоб довше знаходитись на території Канади і працювати
-
Я не ставив під сумнів її патріотизм. Але, мої родичі, коли отак офіційно емігрували (правда вже більше 15 років тому) то автоматично вийшли з громадянства України.
-
Вже багато разів писали що без слоту можна забирати до кінця місяця тільки Едмонтон
-
Виставляли, було все ок перші години, а потім накрилось мідним тазом🙈
-
а я щось казав про вивчення? Ви сказали: тільки рахують файли, а "те що всередині аплікації вивчають вже на етапі елиджибиті". Але ж перевірка адреси і інших даних - то вже "інформація всередені" чи не так?
-
На видачу ж було багато? Вже ні?
-
Переверіяють вони комплектність також так собі. Можно забути щось відправити і аор все рівно дають а от під еліджибиті вже знайдуть
-
Просто Єдмонтон працює зі швидкістю черепахи...
-
Якщо запис був зроблений в старій системі і у Вас є підтвердження можете їхати на призначений час.
-
Я вже мовчу що аор роздає зовсім інший офіс і там офіцерам байдуже хто і як подається бо це головний біль гуманітарного офіса розбиратися з аплікантами. Тому аор роздають не зважаючи на те що ви там намалювали, а з еліджибиті вже так не прокатить
-
Фух, дякую , заспокоїли. А то я вже думала, що найближчі півроку свій паспорт не побачу. Кожного дня заходжу в надії , що хтось відмовиться
12 Jan 2024, 17:45
331562/474652
3 days ago