PR CUAET
-
Слоти продають шахраї, а державна установа не може брати гроші за реалізацію права потрапити на прийом. Ця розмова не має сенсу. Будь ласка, або почитайте кодекси, якщо Вас так цікавить це питання, або у флуд. Інакше я змушена буду дати Вам попередження: багато повідомлень не по темі гілки. Дякую за розуміння і бажаю якнайшвидше вирішити всі Ваші питання.
-
Якщо не подавали заяву і не платили гроші, то не вийшли. Громадянство припиняється тільки указом президента..
-
Вже багато разів писали що без слоту можна забирати до кінця місяця тільки Едмонтон
-
На видачу ж було багато? Вже ні?
-
-
Тому що в Торонто вже від понеділка працює видача паспортів по слоту !! Це є на офіційному сайті А Едмонтон ще не опублікували про це інформацію
-
Абсолютно так, бо було би дуже дивно якби вони вам надіслали запрошення на біометрію якщо не відкрили форму та не прочитали хто подається. Це ж абсолютно логічно. От тільки вони усю аплікацію не читають. Аор та еліджибиті не дублюються. І до еліджибиті офіцер не може і не ставить ціль розбиратися чи це складний кейс чи простий, або правильно чи неправильнл заповнений
-
Підкажіть будь ласка по якому графіку можна забирати паспорт в Едмонтоні? Хочемо до кінця місяця поки без слотів. Дякую
-
Дякую і вам і нагадую, що тему виходу з громадянства зачепили саме ви. Це дійсно не по темі. У мене було питання тільки про список документів для одержання закордонного паспорту громадянами України, які мають два громадянства. І обурення, що нова система запису на візити до консульства виявилася досить… недосконалою. Тоді до вас два питання по темі: 1. Чи була б корисною безкоштовна постановка на waiting list? 2. Чи можна організувати колективну пропозицію створити waiting list у консульстві? Безкоштовно? Тим більш, що як пишуть, він існує, але не для всіх?