Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t487076720T Offline
    t487076720T Offline
    Твой фанат
    wrote on last edited by
    Скажите такой вопрос После начала войны выехал в Германию и был там по параграфу 24 И получается по пути проехал неск стран но они все были по Шенгену и там ни одного поста ничего не было Вопрос следующий Указывать все страны которые проезжал ? Или просто Украина - Германия Вопрос 2 В Германии нахождение по параграфу 24 - значит в заявке указывать что находился там как refugee ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6285711462T Offline
    t6285711462T Offline
    дианк
    wrote on last edited by
    Ганьба це система слотів в Канаді🥲
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t1029342268T Offline
    t1029342268T Offline
    Ll_uch
    wrote on last edited by
    Кстати, тоже интересный момент. В октябре 23 aor могли дать за три дня, неделю, две. В октябре 24 это уже 10 месяцев. Аor даёт Сидней и ему действительно по барабану, что там и как. Так почему вдруг так увеличились сроки, получается дали команду не присваивать, тянуть сколько возможно?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ліля пархомець
    wrote on last edited by
    Добрий вечір! Підкажіть,будь ласка,якщо моєму синові 14 років,через 2 роки в нього закінчується паспорт та WP, можу пр
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Пані просто подобається говорити загадками-питання навіщо починати, якщо писати довго/не хочеться?
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    1. Електронна черга (те, що Ви називаєте waiting list) існувала вже понад рік (точних термінів не скажу). Як на мене, слоти працювали надійніше. Не думаю, що цей спосіб є дієвим. 2. На мою думку, створення цього списку очікування нічого не змінить, бо можливості консульства набагато менші, ніж потреби українців, які перебувають у Канаді. Вирішення цього питання в юрисдикції МЗС, а його політика - повернути всіх в Україну. Як на мене, цей лист очікування - це то саме, що зараз слоти на півроку вперед, тобто це проблеми не вирішить.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vova
    wrote on last edited by
    ну добре хоч визнали, що все ж таки дивляться інформацію всередені. А не я щось плутаю. Бо тут дійсно є думка, що до AOR аплікацію ніхто не бачить: без номера AOR заявка вообще ничего не имеет. офицера тем более. она в очереди. это как если бы пришла почта и она просто лежит в почтовом ящике, который не открыли ни разу. конверт не распечатали еще
    1 Reply Last reply
    0
  • t709716614T Offline
    t709716614T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    100%
    1 Reply Last reply
    0
  • t1029342268T Offline
    t1029342268T Offline
    Ll_uch
    wrote on last edited by
    Очень на то похоже
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ліля пархомець
    wrote on last edited by
    Добрий вечір! Пілкажіть,будь ласка,якщо моєму синові 14 років,через 2 роки в нього закінчується термін дії паспорту та WP,можна продовжити паспорт,чи потрібно для цього теж ловити слоти,чи робити новий паспорт? Спостерігаючи,як все тут швидко робиться,то не можна тягнути з цим.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Так, абсолютно штучне затягування розгляду
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Всі ці обговорення на тему аор зявилися на фоне того що хтось вигадав теорію змови що офіцер нібито вибирає і відкладає аплікації по принципу легке складне.
    1 Reply Last reply
    0
  • t709716614T Offline
    t709716614T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Вимушена міра? Зробити колапс на всіх етапах. Налякати людей, що тим у кого по 6 років біжать робити бо здається, що все зупиниться і паспорти робить від 6 місяців мінімум. Не знаю виправдання нема бо люди тратять нерви зараз там де взагалі питань не повинно було бути.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    До речі без аор так і є заявка лежить як конверт на пошті поки офіцер не відкриє
    1 Reply Last reply
    0
  • t1809289912T Offline
    t1809289912T Offline
    Lana
    wrote on last edited by
    Продовжити не раніше ніж за 2 місяці до закінчення терміну паспорта, жива черга. Зробити новий паспорт - будь коли, але треба ловити слот.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svetlana Limanskaya
    wrote on last edited by
    Відповіли з Оттави,що отримання без слотів,по розкладу .
    1 Reply Last reply
    0
  • t5216272889T Offline
    t5216272889T Offline
    Lyudmyla Mezenko
    wrote on last edited by
    Система слотів - це вимушена міра. Багато людей приїхало з початком війни. Ганьба - це продаж цих слотів. Слідкуємо за руками: зʼявилося повідомлення у цьому чаті, що людині вдалося знайти чарівну кнопку, яка ставить у waiting list. Я зацікавилися. Відповіла. Мені ця людина написала в особисті з детальними інструкціями. Я спробувала - у мене не вийшло. Після цього вже ділове запитання уже з іншого аккаунту- вам нужен слот? Вот координаты девушки, которая мне помогла. Звертаємося до «девушкі». Вона озвучує ціну. Паралельно я намагаюся знайти зачаровану кнопку. Виходжу на англомовний сервіс запитань - також через сайт посольства. І- о диво! Вони радять різні браузери, питають, куди я зверталася, а потім пропонують допомогти вийти на кнопку. Але ж я про кнопку не писала. Усього за 2 долари пропонують. Тобто замість продажу слотів зʼявився продаж доступу до кнопки?
    1 Reply Last reply
    0
  • t709716614T Offline
    t709716614T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Бо аор можна було швиденько на пів року присвоїти, як мінімум. Бачу по місцевим програмам навчання зараз в пріорітеті інші категорії громадян.
    1 Reply Last reply
    0
  • t7215276256T Offline
    t7215276256T Offline
    Natali T
    wrote on last edited by
    Я все описала, жодного питання яке б не отримало відповіді, почитайте мій пост вище , я зробила вам reply. Я не продавал житло, я зробила на існуюче житло нижче ставку, без штрафних санкцій
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags