Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1029342268T Offline
    t1029342268T Offline
    Ll_uch
    wrote on last edited by
    Очень на то похоже
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ліля пархомець
    wrote on last edited by
    Добрий вечір! Пілкажіть,будь ласка,якщо моєму синові 14 років,через 2 роки в нього закінчується термін дії паспорту та WP,можна продовжити паспорт,чи потрібно для цього теж ловити слоти,чи робити новий паспорт? Спостерігаючи,як все тут швидко робиться,то не можна тягнути з цим.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Так, абсолютно штучне затягування розгляду
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Всі ці обговорення на тему аор зявилися на фоне того що хтось вигадав теорію змови що офіцер нібито вибирає і відкладає аплікації по принципу легке складне.
    1 Reply Last reply
    0
  • t709716614T Offline
    t709716614T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Вимушена міра? Зробити колапс на всіх етапах. Налякати людей, що тим у кого по 6 років біжать робити бо здається, що все зупиниться і паспорти робить від 6 місяців мінімум. Не знаю виправдання нема бо люди тратять нерви зараз там де взагалі питань не повинно було бути.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    До речі без аор так і є заявка лежить як конверт на пошті поки офіцер не відкриє
    1 Reply Last reply
    0
  • t1809289912T Offline
    t1809289912T Offline
    Lana
    wrote on last edited by
    Продовжити не раніше ніж за 2 місяці до закінчення терміну паспорта, жива черга. Зробити новий паспорт - будь коли, але треба ловити слот.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svetlana Limanskaya
    wrote on last edited by
    Відповіли з Оттави,що отримання без слотів,по розкладу .
    1 Reply Last reply
    0
  • t5216272889T Offline
    t5216272889T Offline
    Lyudmyla Mezenko
    wrote on last edited by
    Система слотів - це вимушена міра. Багато людей приїхало з початком війни. Ганьба - це продаж цих слотів. Слідкуємо за руками: зʼявилося повідомлення у цьому чаті, що людині вдалося знайти чарівну кнопку, яка ставить у waiting list. Я зацікавилися. Відповіла. Мені ця людина написала в особисті з детальними інструкціями. Я спробувала - у мене не вийшло. Після цього вже ділове запитання уже з іншого аккаунту- вам нужен слот? Вот координаты девушки, которая мне помогла. Звертаємося до «девушкі». Вона озвучує ціну. Паралельно я намагаюся знайти зачаровану кнопку. Виходжу на англомовний сервіс запитань - також через сайт посольства. І- о диво! Вони радять різні браузери, питають, куди я зверталася, а потім пропонують допомогти вийти на кнопку. Але ж я про кнопку не писала. Усього за 2 долари пропонують. Тобто замість продажу слотів зʼявився продаж доступу до кнопки?
    1 Reply Last reply
    0
  • t709716614T Offline
    t709716614T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Бо аор можна було швиденько на пів року присвоїти, як мінімум. Бачу по місцевим програмам навчання зараз в пріорітеті інші категорії громадян.
    1 Reply Last reply
    0
  • t7215276256T Offline
    t7215276256T Offline
    Natali T
    wrote on last edited by
    Я все описала, жодного питання яке б не отримало відповіді, почитайте мій пост вище , я зробила вам reply. Я не продавал житло, я зробила на існуюче житло нижче ставку, без штрафних санкцій
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Ок. Виправте, будь-ласка, якщо невірно зрозуміла: Ви розривали договір з банком, коли переносили іпотеку в інший банк? Наче так. Ви не платили за це пеналті? Наче не платили. Як це Вам вдалося? "Іншим шляхом, завдяки ньюансам"... Не хотіла Вас образити, проте є назва у того шляху, щоб загуглити-чи в моргідж брокера питати щось змістовніше, ніж "Пані Наталі з телеграму вдалося" ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vova
    wrote on last edited by
    він відкрив, і що? відразу прилітає AOR? чи все ж таки є період часу, коли дивляться всередину "конверту", при цьому AOR ще нема?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ліля пархомець
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    SS
    wrote on last edited by
    Скажіть, будь ласка, запит на біометрію Вашій мамі приходив?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    З еліджибиті теж саме відкрив, надіслав дозапит Отримав документи ,дав еліджибиті
    1 Reply Last reply
    0
  • t6285711462T Offline
    t6285711462T Offline
    дианк
    wrote on last edited by
    Це ніяк не вимушена міра, а жахливе ставлення до громадян, тут не критична кількість українців як у Польщі, тому це просто недопрацьована система
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Пробуйте вже ловити слоти на новий паспорт. Продовження поки без слотів, але більш точно будемо знати, думаю, в січні чи лютому, бо якраз зараз відбувається багато змін. Продовження паспортів - це вимушена дія під час війни. Що буде за 2 роки - невідомо. То я би ловила слот зараз. Діти теж можуть мати 2 паспорти одночасно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Так прилетів аор. Бо там нічого читати йому абсолютно. З того що написано у тій інструкції то офіцер дивиться чи є фіо, адреса ще щось. 10 секунд потрібно. Ключове він дивиться чи є воно там а не те що там написано. Ще порахувати файли. Все. Я не повірю що офіцери відкрили почитали, закрили. Потім ще через тижлень знову відкрив, почитав бо за тижлень забув що читав. Це абсолютна тупа логіка відкрити і закрити аплікацію нічого не зробивши бо за т жлень він вже нічого не пригадає. А якщо все ок, то і аор треба давати одразу а не переносити на потім
    1 Reply Last reply
    0
  • t6285711462T Offline
    t6285711462T Offline
    дианк
    wrote on last edited by
    Це скам, не ведіться головне
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.