PR CUAET
-
Ок. Виправте, будь-ласка, якщо невірно зрозуміла: Ви розривали договір з банком, коли переносили іпотеку в інший банк? Наче так. Ви не платили за це пеналті? Наче не платили. Як це Вам вдалося? "Іншим шляхом, завдяки ньюансам"... Не хотіла Вас образити, проте є назва у того шляху, щоб загуглити-чи в моргідж брокера питати щось змістовніше, ніж "Пані Наталі з телеграму вдалося" ?
-
Дякую!
-
Пробуйте вже ловити слоти на новий паспорт. Продовження поки без слотів, але більш точно будемо знати, думаю, в січні чи лютому, бо якраз зараз відбувається багато змін. Продовження паспортів - це вимушена дія під час війни. Що буде за 2 роки - невідомо. То я би ловила слот зараз. Діти теж можуть мати 2 паспорти одночасно.
-
Так прилетів аор. Бо там нічого читати йому абсолютно. З того що написано у тій інструкції то офіцер дивиться чи є фіо, адреса ще щось. 10 секунд потрібно. Ключове він дивиться чи є воно там а не те що там написано. Ще порахувати файли. Все. Я не повірю що офіцери відкрили почитали, закрили. Потім ще через тижлень знову відкрив, почитав бо за тижлень забув що читав. Це абсолютна тупа логіка відкрити і закрити аплікацію нічого не зробивши бо за т жлень він вже нічого не пригадає. А якщо все ок, то і аор треба давати одразу а не переносити на потім
-
Це дні прийому в Оттаві на виготовлені паспорти
-
1 будинок я купила і через рік продала - розірвала договір і заплатила штраф 3 інтерест рейти 2 будинок я купила по ставці 5.82%, через рік ставка впала , можна було розірвати договір і заплатити штраф 8 тисяч і заключити новий договір по ставці 4.3%, а можна взяти ставку 4.78 і не платити штраф. Я взяла 4.78% і не платила штраф
-
я розумію логіку процесу, який Ви описуєте. Але у нас нема інформації про то, скільки триває або може тривати completeness check. Чи це 10 секунд, чи більше. І тут не питання віри. Є факт, що в аплікацію дивляться до AOR, а не лише після. І саме про це була дискусія (дивіться повідомлення Людмили і відповідь Оксани на те повідомлення про AOR).
-
Вам Елена пояснила що логі з системи ірсс не є доказом того що вони 2 тижня розглядають аор. Це специфічна система. Та же медицвна зявляється, потім зникає, потім зараховується майбутньою датою. Фінал дсіжн датаиеліджибиті також може бути дуже дивною відсьаваьи у часі або навпаки у майбутньому бути.. Дата сабміту змінюється і тд Чи це означає що влни постійно щось переглядають, розглядають. На мою думку ні офвцери не повертаються до арлікацій по кілька разів. І абсолютно впевнен що ніхто не буде 2 тижня аор розглядати.