PR CUAET
-
Я думала що січень весь в серпні надішлють AOR… та шось вже і новий рік скоро…
-
Я роздрукую список необхідних документів з їх сайту та візьму з собою. Нехай тоді мені пояснює чому він вимагає від мене документи які не є обовʼязковими.
-
Хотілося б щоб до 31 березня всі все отпримали, що б вже не подаватись сто разів на ворк і дітям кому сталі кому візітор… бо замучитись можна з цим усім…
-
Підкажіть будь ласка,Для нового WP що відповідати на запитання: Have you had a medical exam performed by an IRCC authorized panel physician (doctor) within the last 12 months? Medical exam проходила в липні 2022 року для отримання WP CUAET.Medical exam вже недійсний і треба проходити заново для продовження WP ?
-
Ох … хоть би вже швидше розглядали…. 🙈🤦♀️
-
Теж саме,то система не пускали,то інтентифікувати не могли....короче сьогодні вже нарешті зайшла,а слотів нема
-
Alina [1108166670] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 18/11/2024 05:04.
-
Да тягнуть ото кота за яйця бо напевно що Зеленський попросив нікому пр не давать 🤔
-
25 жовтня це майже місяць назад роздавали 11 січня… а зараз 12 січня. А почали з серпня ))) скоро будуть 4 місяці давать тільки січню 😁🤦♀️🙈🤷♀️ Цей січень як резиновий наче
-
А ви платили?
-
Я все сподіваюсь що піде якось швидше
-
Підкажіть, будь ласка, як зареєструватися в ДІЯ, якщо український паспорт старого зразка (книжечка) і закордонний паспорт - не біометричний.
-
Вже б могли і піари видавати
-
Та у січня ще все попереду… не відомо скільки часу ще піде
-
Листопад з еліджибиті ще довше розглядають
-
Привіт 🙋♀️ з липня 2024 я у декретній відпустці (EI- maternity). У мене є лист від компанії про те, що моя позиція та оклад зберігаються за мною до мого повернення назад на роботу у липні 2025. Як у персонал хісторі правильно вказати цей час в декреті? Емплойд? Анеплойд? Хоуммейкер? На сайті роботи у вкладці нашої команди є навіть моя фотка та інфо про те шо я в декреті 🤣
-
Медичний екзамен дійсний 5 років, але ви можете вибрати "так" та прикласти старий.
-
Відкрийте розділ хронологія. Пр дають і досить швидко просто програма має бути економічна😁
-
Доброго вечора.Чи хтось має графік видачі паспортів в Едмонтоні.Дякую
-
Ми це побачимо коли еліджибиті за місяць будуть розглядати 1 місяць с заявками
12 Jan 2024, 17:45
331687/465905
2 minutes ago