PR CUAET
-
И подскажите пожалуйста читаю чат и все равно немного не понимаю при первом заполнении заявки на федеральном этапе необходимо сделать скан маленькой распечатанной фотографии и обратной стороны (с адресом, датой и именем и датой рождения) одним файлом пдф и все? Или digital фото тоже нужно отправлять? Или нужно объединить диджитал, распечатанное маленькое фото и обратную сторону? Спасибо
-
Я вже кілька разів поновлював і тиша
-
Порекомендував би звернутись до консульства. Особливо, якщо інвалідність підтверджена - вони можуть окремо записати вас на прийом. Можливо, вони зможуть піти назустріч враховуючи справді нестандартну ситуацію. В іншому випадку - це тільки повернення в Україну, проходження ВЛК, оформлення інвалідності, виключення з обліку по стану здоров'я, і виїзд з України. Оскільки виключення щоб надати консульскі послуги без резерву тільки такі: оформлення посвідчення особи на повернення в Україну; вчинення консульських дій щодо дітей громадянина України, другий з батьків яких є іноземцем або особою без громадянства; вчинення дій за заявами громадян України, які перебувають під арештом, затримані чи позбавлені волі за кордоном.
-
А, так. Але він не йде до мене
-
Що таке електронний квиток?
-
youtu.be/tbqQvqZs1hs?si=AbKhApDGnbO1Yvb7 ось це відео