PR CUAET
-
Там треба дивитися на міністеріал інструкції щоб бачити деталі
-
Привіт усім, підкажіть будь ласка як правильно рахується рік досвіду якщо змінював роботу та була перерва.. потрібно 1560 годин із 365 днів ? Цікавить якщо я наприклад починав працювати у середині місяця та звільнявся у середині місяця.
-
Та ж всі вибірки no program specified, :)я думаю що там більшість provincial nominee
-
4 місяці тому
-
Вітаю!!! А коли подавались, якщо не секрет?
-
у мене також є ,які з куаетом, тому я і запитувала вчора про продовження після 3 років,якщо подати завчасно
-
Так всі по КУАЕТ
-
Я чесно кажучи думала що це норма, мій співробітник буквально два тижні назад отримав. Його дружина ще чекає, мені вже цікаво на скільки вона отримає.
-
Доброго вечора. Я зараз на федеральному етапі, отримала від них AOR та лист з проханням підгрузити документ. Але в особистому кабінеті не бачу де саме його треба завантажувати, немає ніякого віконечка. В кого так було, поділиться досвідом будь ласка!
-
2-5 місяців
-
Оба перміти по КУАЕТ? Якщо так то нехай купляють лотерейний білет, можливо ще якісь залишки удачі є 😅
-
Хто знає скільки чекати часу на отримання пластику Рr?
-
Підходить
-
Угу
-
Суто по СЕС є, але бал якраз найвищий, бо ті хто мають 500+ переважно мають Канадський досвід. Проте так, там конкуренція нереальна
-
Це таки одна з програм в ЕЕ Але те що там можна врахувати парт тайм це ні до чого, якщо немає 480-500 балів шанси крайньо малі. А такі бали може набрати 5% людей від сили
-
Там від провінції залежить. Деякі дають суппорт леттер з яким можна просити новий перміт
-
Пишіть в приват, в мене зараз більшість клієнтів в Альберті
-
Поки чекаєте і якщо у вас є ПР, батькам та другому поколінню можна робити супер візу. Це візитом статус але по 2 роки нараз
-
Якщо ні, то на загальних засадах - спонсорування (лотерея). Бажаючих 130-150к місць 20к в рік. Іде лотерея між бажаючими спонсорувати. Останній раз приймали в базу лотереї в 2020му чи 2021. Від тоді з того списку вибирали 1 чи 2 рази. І зараз здається обіцяють ще раз
12 Jan 2024, 17:45
33177/459537
2 minutes ago