PR CUAET
-
Всегда нужно их контролировать. Если ничего не происходит с файлом месяц или два, ничего не меняется в личном кабинете, лучше позвонить и уточнить информацию напрямую в МИФИ. Заодно подскажут среднее ожидание и все ли хорошо с документами. Как вариант, не ждать выбранную школу, а идти в первую предложенную и начинать курс и параллельно пробовать перейти в ту, что удобнее. Вот люди по 2 часа ездили пару недель и смогли перейти в те что ближе, через МИФИ наверное.
-
Дякую піду питати тоді і
-
Як зробити той мані ордер якщо пошта зараз не працює
-
Я теж не можу знайти, на сайті видає помилку, прийшла висновку що ця заява повинна підійти
-
Січень в серпні не починали. Моя дата подачі 22 грудня. АОР 29.08. Так що серпень враховувати не коректно)
-
А де подивитись як це зробити
-
О, люкс.дякую.
-
Мы говорим об одном и том же. Смысл в том что вы экономите деньги не смотря на штраф. Вы начинаете платить меньше чем в вашем банке и выплачиваете ипотеку быстрее если новый процент и штраф вместе меньше чем ваш текущий. Это математика и никаких эмоций.
-
Ой дякую. Це шукати там де пише витягі?
-
Я планую відправляти її, іншого нічого що повʼязане з Укрпоштою ніде нема
-
1. То чи має WS таку степень безпеки як банки для RESP? 2. Якщо я відкрию RESP для однієї дитини в цьому році, а для іншої в наступному (ще не має PR), то чи зможу я їх обєднати? 3. На цей рахунок потрібно перекинути 2500 до кінця року, чи якісь інші часові рамки? 4. Порекомендуйте як цей рахунок краще відкрити і що з ним на спочатку робити? Дякую
-
Дякую