PR CUAET
-
Дуже дякую!
-
Дякую Може ви тепер видалите ваше повідомлення із моїми даними? 😉😀
-
Нажаль не по всіх ваших пунктах можу відповісти. 1. Wealthsimple регулюється Канадською інвестиційною регуляторною організацією CIRO. Це означає, що їхні клієнти захищені програмою Canadian Investor Protection Fund, яка покриває до $1 млн у разі банкрутства компанії. 3. $2,500 — це оптимальна сума внеску для отримання максимальної державної підтримки (Canada Education Savings Grant, CESG). Ви отримаєте 20% бонусу від внесеної суми (до $500 на рік).Часові рамки: До кінця календарного року. Внесок у $2,500 до 31 грудня дозволяє отримати CESG за поточний рік. Якщо не помиляюся у разі якщо ви не внесете кошти, уряд дозволяє “переносити” грант на майбутній рік, але максимальний бонус CESG на рік обмежений $1,000 (за умови внеску $5,000). 4. Що до рекомендацій, як цей рахунок відкрити тут є купа факторів, які вплинуть на ваш вибір але для початку оберіть тип RESP: Індивідуальний: Якщо плануєте використовувати лише на одну дитину. Груповий (Family): Оптимальний, якщо RESP планується для кількох дітей. Виберіть фінансову установу: Wealthsimple — для інвестування через ETF та акції. Банк (наприклад, TD, RBC, або CIBC) — для простішого управління. Внесіть перші кошти: Оптимально $2,500 на рік. Якщо ви обираєте Wealthsimple, інвестуйте в консервативні фонди (наприклад, диверсифіковані ETF). У банку можна тримати кошти в GIC або облігаціях. Моніторьте внески і гранти: Уряд Канади автоматично додає CESG. Якщо маєте низький дохід, ви можете отримати додаткову підтримку (Canada Learning Bond).
-
Якщо я планую іти по програмам Альберти, знаходжусь в Альберті, працюю на канадську компанію, але офіса в Альберті немає (Офіси в ВС та Ontario). Чи буде це блокером?
-
Теперь все скрыто
-
Завдяки вам я виправила, подивіться тепер, також видно дані?
-
Окей ))
-
Дякую думаю тепер можна видалити нашу переписку 😉
-
Україна, робота Заробітна плата від 32000 гривень Житло безкоштовне вік від 17 до 30 років
-
На Оттаву один вільний у травні
-
Оплату за паспорт потрібно робити перед візитом у консульство чи після?
-
привіт, я сергій і новачок у цій групі. Я просто хотів запитати, скільки часу може знадобитися для PR? мій цивільний партнер і мій син знаходяться в іншій країні, я подав заявку на PR і написав їх у своїй заяві. я маю візу Cuaet із січня 2023 року тут, у Квебеку
-
@babymishkaariola питання перенесено в гілку general
-
Oнлaйн дoxoд cвышe ЗЗО Eвpo в дeнь, yдaлённo 3auнтepecoвaн - скopeй пuшu
-
Його не продовжують. Потрібно новий робити
-
Сначала ворк перміт, после получение-визу
-
Не потрібно
-
Це не в мене така ситуація а в подруги. З Консулом особисто розмовляли, він прийме без черги і т.д. але просить обов'язково документ Резерв+, каже без нього ніяк, я не маю права по закону прийняти документи на паспорт без цього Резерв+ 🤷🏻
-
Перед
-
@babymishkaariola все залежить від програми : від року до 2-3. Якщо у вас є робота фултайм і ворк перміт, ваша сімʼя може приїхати сюди по візі і отримати ворк перміт і стаді перміт на основі вашого.
12 Jan 2024, 17:45
331825/466902
less than a minute ago