PR CUAET
-
В банку
-
Сподіваємося буде більше з січня. 2023 був дуже добрий
-
Потрібно інсталменти на другий рік якщо податок більше 3к до сплати за попередній рік
-
А ви не знаєте, в банку за Мані ордер теж 8.50 беруть, як і на пошті?
-
1 жовтня був AOR за 1 січня. 100% бо я вітала людину що ми розпочали 2024
-
Всім привіт! Цікавить питання стосовно продовження візи. На даний момент в мене є старий та новий паспорт але на старому паспорті в мене вклеєна віза яка закінчується 25-у році а на новому паспорті прикріплений work переміт чи можу я податися на продовження візи але щоб вклеїли в новий паспорт?
-
Доброго дня всім, скажіть будь ласка, чи подавався хтось на продовження ворк перміт, зі скріном нового паспорту з ДІЯ, і який був результат ? Дуже дякую
-
ТОРОНТО. Запитала особисто сьогодні: забирати готовий паспорт лише за слотом. Інформація на 18.11.2024
-
Добрий день! Чи може хтось порекомендувати хорошого імміграційного консультанта?
-
ні, їх викнули на пів року вперед
-
А якщо написати, що стала нещодавно податковим резидентом і ще немає поданої декларації
-
Нажаль, теж саме вже 3й день 😒
-
Вітаю) тепер слоти не викидають по вівторкам? Всім гарного дня🙌
-
Message from user Татьяна has been removed because this user is in spam list (???)
-
Так
-
Травня? До кінця березня 2025
-
В мене банк rbc то вони сказали буде 9 з центами. Але мені треба було щоб вони імена дітей написали, а вона сказала, що можуть тільки моє????? Паспорти дітям. То я пішла на пошту і вони написали те що мені треба
-
Тепер наступні слоти будуть в травні орієнтовно на наступні півроку. Виходе так)
-
🤷♀️
-
І хто не встиг зловити все? Чекати пів року?
12 Jan 2024, 17:45
331904/466635
4 minutes ago