PR CUAET
-
Message from user Татьяна has been removed because this user is in spam list (???)
-
Так
-
Травня? До кінця березня 2025
-
В мене банк rbc то вони сказали буде 9 з центами. Але мені треба було щоб вони імена дітей написали, а вона сказала, що можуть тільки моє????? Паспорти дітям. То я пішла на пошту і вони написали те що мені треба
-
Тепер наступні слоти будуть в травні орієнтовно на наступні півроку. Виходе так)
-
🤷♀️
-
І хто не встиг зловити все? Чекати пів року?
-
Доброе утро,до консультсва. Ускоряет
-
Добрый день, скажите, пожалуйста, вы распечатывали подтверждение на прием? Или его достаточно иметь в электронном виде ?
-
Чому? З великою вірогідністю вони повинні з'являтися на початку кожного місяця, принаймні так логічно
-
Доброе утро.Подскажите, пожалуйста,только те,кто пользовался услугой DHL- если я заказываю данную доставку,то паспорт отправляю из Украины мне домой или они отправляют все равно в консульство,а они уже мне на дом?Это доставка вообще ускоряет процесс? Спасибо
-
На якому це сайті. Я зайшла в e-consul, там в мене пусто, не можу знайти де той слот на отримання паспорту
-
Взагалі не запитали і не показувала, хоча і роздрукувала. Просто назвала моє прізвище та імʼя, я підійшла
-
А можно там несколько паспортов (три) в одну посылку объединить?
-
В посольство відправляють. Замовляли DHL. Паспорт отримали менш , ніж за 2 місяці від подачі до отримання
-
Дякую, спробую обов'язково
-
Доброе утро,до консультсва. Ускоряет
-
Никакой не отправляют.
-
А если это детский?
-
Я замовляла лише один, але при оплаті бачила там рядок «додати ще документ»
12 Jan 2024, 17:45
331917/468508