PR CUAET
-
Шановна громада! Компанія, яка займається будівництвом та ремонтними роботами в провінції Альберта, шукає досвідченого бухгалтера для: • Підготовки та подачі річної фінансової звітності; • Податкового планування та консультацій; • Довгострокової співпраці. Телефон: 204-972-0755
-
Тим більше. А пишуть вже про четвертий місяць. Хоча з такими темпами може бути і таке в перспективі.
-
Шановна громада! Компанія, яка займається будівництвом та ремонтними роботами в провінції Альберта, шукає досвідченого бухгалтера для: • Підготовки та подачі річної фінансової звітності; • Податкового планування та консультацій; • Довгострокової співпраці. Телефон: 204-972-0755
-
Так, але як потім перенести перміт і візу в новий?
-
-
-
Підкажіть ,будь ласка, якщо сину 17 років, він буде отримувати сам свій паспорт, дії в нього немає, як мені ловити слот на отримання для нього? Заходжу я і ставлю галочку що послуга для дитини, чи як. 🧐Дію встановити не можемо йому, не знаємо чому, вже всі тех підтримки перепитали. хоча має активну картку і додаток монобанку, але дія не пускає.
-
Вітаю, якщо не вдастаться самостійно то пишіть нам, допоможемо
-
Замечательно, а ссылку где можно найти?
-
Доброго дня. В мене крик души прям. Був спійман слот на 23/11 ще через е чергу. В активний запитах висів що є слот, але не було підтвердження на емейл. З сотого разу на тому тижні зайшла на екосул через дію, теж в активних запитах була запис на слот. Дзвонила на тому тижні і посольство, сказали пишіть на емейл щоб перевірили в системі, написно три емейла і відповіді немає, на телефон не відповідають, а в пʼятницю вже треба їхати бо сім годин до посольства с нашого міста. Зараз проходе авторизацію через дію і потім сайт висне. Не знаю що робити
-
Ага, тобто стаді може бути на старий, а віза на новий? Дякую вам за відповідь🌸
-
На забирання паспортів не треба слотів. Чи це вже знов щось новеньке? І слот треба для того щоб забрати паспорт?
-
Для оформлення паспорту старше 16 років. Можете зловити слот на себе і потім взяти свідоцтво о народженні для підтвердження що це ваш син