PR CUAET
-
Замечательно, а ссылку где можно найти?
-
Доброго дня. В мене крик души прям. Був спійман слот на 23/11 ще через е чергу. В активний запитах висів що є слот, але не було підтвердження на емейл. З сотого разу на тому тижні зайшла на екосул через дію, теж в активних запитах була запис на слот. Дзвонила на тому тижні і посольство, сказали пишіть на емейл щоб перевірили в системі, написно три емейла і відповіді немає, на телефон не відповідають, а в пʼятницю вже треба їхати бо сім годин до посольства с нашого міста. Зараз проходе авторизацію через дію і потім сайт висне. Не знаю що робити
-
Ага, тобто стаді може бути на старий, а віза на новий? Дякую вам за відповідь🌸
-
На забирання паспортів не треба слотів. Чи це вже знов щось новеньке? І слот треба для того щоб забрати паспорт?
-
Для оформлення паспорту старше 16 років. Можете зловити слот на себе і потім взяти свідоцтво о народженні для підтвердження що це ваш син
-
Всем привет, скажите пожалуйста как поступить , паспорт до 2028 года , пермит до 2027 Нужно ли уже сейчас заниматься оформлением/продлением (не знаю есть ли разница ) паспорта ? Цель попозже продолжить пермит еще на некоторый срок
-
Супер, фактично за місяць прибув. Вибачте за ще одне питання, дуже хвилююсь, щось наплутали, тобто коли зʼявляється статус « виготовлено, але не доставлено до дипл.установи» потрібно замовити DHL на сайті і надіслати квитанцію і листа до консульства, правильно? Чи можна одразу запитати в консульстві про цю доставку? Вибачте, за багато питань
-
Дякую! Матиму на увазі
-
Спасибо, увидел, отправил запрос.
-
Внутрішній український тільки в ДП документ або в Україні… закордонний можна.
-
Це во всіх посольствах буде? Це жесть Я на паспорт ловила той слот пів року і зараз досі нема підтвердження на пошту. В мене інфаркт скоро буде від них
-
Навіть у листопаді? А вже працює система замовлення саме на отримання? Бо останній раз я намагалась в Оттаві забронювати, писало сервіс не працює.