PR CUAET
-
Для оформлення паспорту старше 16 років. Можете зловити слот на себе і потім взяти свідоцтво о народженні для підтвердження що це ваш син
-
Всем привет, скажите пожалуйста как поступить , паспорт до 2028 года , пермит до 2027 Нужно ли уже сейчас заниматься оформлением/продлением (не знаю есть ли разница ) паспорта ? Цель попозже продолжить пермит еще на некоторый срок
-
Супер, фактично за місяць прибув. Вибачте за ще одне питання, дуже хвилююсь, щось наплутали, тобто коли зʼявляється статус « виготовлено, але не доставлено до дипл.установи» потрібно замовити DHL на сайті і надіслати квитанцію і листа до консульства, правильно? Чи можна одразу запитати в консульстві про цю доставку? Вибачте, за багато питань
-
Дякую! Матиму на увазі
-
Спасибо, увидел, отправил запрос.
-
Внутрішній український тільки в ДП документ або в Україні… закордонний можна.
-
Це во всіх посольствах буде? Це жесть Я на паспорт ловила той слот пів року і зараз досі нема підтвердження на пошту. В мене інфаркт скоро буде від них
-
Навіть у листопаді? А вже працює система замовлення саме на отримання? Бо останній раз я намагалась в Оттаві забронювати, писало сервіс не працює.
-
Всім доброго ранку 😊 June 17 подача заявки на AOS Nov 5 взяли в роботу Nov 13 дозапит документів Nov 15 відправка документів Nov 18 отримання номінації
-
Зараз з дією якись глюк, я вже з ранку питаюся зайти в цю еконсул, авторизує з дією і потім тиша Вже сил нема
-
За останньою інформацією - з грудня буде потрібно резервувати час. Але поки що це не працює.
-
Мене не пускає система , з ранку авторизуюсь через дію і потім висне, по колу одне і теж саме з сайту на дію і конець
-
Конец сентября - уже начали получать ecopr?