PR CUAET
-
Дякую а де брать Iдентификатор сесii?
-
В мене черга на 3 грудня була
-
Привіт всім, хто очікує на ecoPR з початку жовтня/кінця вересня, ви отримали?
-
Так) важливо, щоб ім'я співпадало, зверніть увагу, щоб не змінили транслітерацію, щоб зайвий раз не пояснювати, що це одна і та ж людина
-
Нарешті прийшов код для заходу на цей e-consul. Зайшов на сайт щоб спіймати слот для дитини. 0 слотів з листопада по травень. Ось такє покращення.
-
Офис МР мне ответил на след день прислал форму на заполнение. Думаю за неделю они отправят запрос
-
Там ще є телефон. Попробуйте набрати
-
а, та это тоже будет долго, так что скорее всего выход просто ждать я просто периодически в группе спрашиваю даты, но хронологии тоже мало вижу, на самом деле
-
відправила вам імейл 18 жовтня, не відповіли
-
Дякую, якщо я авторизувалася чи значить це що мені тільки треба чекати лист підтвердження ня чи знов шукати вільні місця?Я дуже перепрошую, мій мозок дуже важко працює з усім що стосується документів 🥲
-
Привіт. Portal 2 отримали 8 жовтня, ще чекаємо на ecorp
-
Дякую зрозумIла❤️
-
Після подачі документів на паспорт, Вам видадуть його в посольстві
-
Заходьте кожну вільну хвилинку. Ось в чаті сьогодні жінка написала, що вчора були слоти на 2 грудня. Вільні слоти з'являються. Моніторте
-
В консультстві дадуть після отримання Ваших документів
-
Слоты були 12 листопада, наступнI будуть десь у травнI
-
Мені вистачило якраз 20 хвилин. З урахуванням, що відбитки пальців не знімалися 🤯 Переробляли багато разів. Запис був на 9:00. В 9:00 мене вже покликали. В 9:20 була вільна 🙏🏻
-
Хто підтверджував диплом кваліфікованого робітника, відгукніться будь ласка чи вам це зробили без атестата про загальну середню освіту
-
20хв достатньо?
-
Привіт, чи є хто тут з final decision після November 7 хто вже отримав Portal 1?
12 Jan 2024, 17:45
332041/462077
about a minute ago