PR CUAET
-
Всім привіт. Я новенька в цій гілці, лише починаю свій шлях на федеральному етапі. Підкажіть, будь ласка, я отримала номінацію по AOS, переходжу далі, щоб дізнатися інформацію, яку мені потрібно надати далі, але на сайті пише помилку
-
Ми теж. Та сама дата…тримайте в курсі
-
Об'єднати два фото в один файл?
-
Доброго всім дня, підскажіть будь- ласка як бути з фото чоловіка, у нас групова заявка на WP extention, місце в заявці є тільки для завантаження мого фото, хтось відправляв заявку тільки з одним фото?
-
А багато людей там?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/provincial-nominees/non-express-entry/apply.html Тут можете почитати. Також тут у гілці можете знайти відео, як подаватись. Також питайте тут людей)
-
16 жовтня портал 2, ще чекаємо
-
Знакомые получили FD 5 nov ,портала 1 еще не было
-
Дякую
-
Нажаль😢, я не працівник консульства. Як я розумію, якщо ви в старій е-черзі зловили слот, то він має бути перенесений в нову. І тобто він має бути активним і вас мають по ньому прийняти.
-
На Ecopr. А так ось мої дати. 08.11.24 - Final Decision. 12.11.24 - Portal 1. 13.11.24 - Portal 2.
-
Добрый день, может кто то сталкивался с такой проблемой, как получить справку о несудимости с Италии. Сын учился год с 18 до 19 лет. Сказали, что нужна справка т.к уже 18 было. В консульстве посылают на сайты, а там только мировой судья.
-
Дякую. Може ви знаєте фото потрібно матове чі глянцеве. Ніде не знайшов цю інформацію, навіть в приказі МВС
-
Дуже вам дякую))
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи обовʼязково надсилати оригінали документів для апостилю в Україну чи можливо надіслати скан копію електронно?
-
У меня, но она получила моё дело от Jodi Melnichyk которая в отпуске уже месяц
-
Не факт, це не достовірна інформація, а лише ваше припущення
-
Було повідомлення від консульства в Оттаві, що старі слоти діють. Зайдіть на їх сторінку в фб, там точно було
-
Дякую
-
30-40
12 Jan 2024, 17:45
332068/462142
4 minutes ago