PR CUAET
-
так, без візиту (дистанційна подача)
-
Тобто потрібно реєструватись на ENIC Ukraine і там обирати апостиль без візиту? Чи якось по іншому?
-
Тут правила. Можливо є про матове чи ні. mfa.gov.ua/storage/app/sites/1/71/Consul/PHUVK/vimogi-foto.jpg Ми просто в ательє зробили фото яке зробили. Навіть на задумувались матове чи ні. Матове дивлюся. Але нас сьогодні його не дивитись. Дитині 12 років вже є.
-
В Оттаві дозволили приїхати деяким, тільки то було на минулому тижні
-
Матове. Білий фон. Я читала на сайті посольства Мексики здається
-
Для організації Апостиль? Там можна просто скани оригіналів.
-
Сьогодні в Торонто з 9.0-9.40 було по запису на паспорт 3 людини. Всі з нової системи.
-
Підкажіть а куди потрібно прикріпити скрін про оплату - 255 - під час подачі на новий дозвіл на роботу. Не розібрався.
-
Хм... Мені здається без різниці якщо це мама та мала дитина. Тим більш є правило передачі слоту близькім родичам
-
Побачив на теренах соцмережі
-
Мы портал 2 получили 11 октября, екорп ждем еще
-
Дівчина писала в консульство,в якої слот був на 5 грудня по старій системі то їй дозволили приїхати
-
Що потрібно щоб забрати готовий паспорт з Едмонтону? Які подальші дії необхідно виконати для його отримання? Чи є визначені дні або години для видачі паспортів, та які документи потрібно мати при собі?
-
Я дитині на паспорт робила , мене навіть не спитали яке мені потрібно, в решті воно глянцеве, я зараз подивилась, бо нам 2 зробили, одне я здала в консульство.
-
Велике дякую Iryna, це дійсно варіант)
-
перевійряте також спам папку, нещодавно комусь туди прийшов лист з порталом 1
-
Сьогодні поки що жива черга без слоту!
-
У нас FD 5 листопада і ще поки немає порталу 1. Дуже сподіваюся, що з дня на день прийде, бо тут вище писали, що отримали портал 1 дехто з тих, в кого FD був 1 листопада. То надіюся, що скоро і до нас черга дійде.
-
Дякую
-
Друзі не отримала запит на підтвердженя на 18 грудня сьогодні, треба вже панікувати?
12 Jan 2024, 17:45
332096/463218
4 minutes ago