PR CUAET
-
Сьогодні має прийти. Вчора знайома отримала на 17 грудня Об 11.20.
-
🤷♀
-
Привіт, може хтось з чату робив WES , якщо навчався в Луганській області ? Якщо так то чи вийшло зробити ? ( мій коледж розбомбили в 2022, директор не знаю чи живий , але його син був педагогом точно мертвий) Я написала на Апостильюа таке питання але відповідь не отримала , може хтось мав досвід в схожих ситуаціях?
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, ми ще можемо приїхати до Канади по CUAET та отримати Work Permit, якщо був дозвіл по CUAT та була вклеєна віза?
-
/warn
-
це я знаю, просто може хтось приїхав пізніше, та отримав
-
Та вже непотрібно, дякую
-
Owp можно было получить до марта 2024 года, если я не ошибаюсь
-
Підкажіть будь ласка, хочу допомогти знайомим податися на H&C. Наскільки взагалі у них є шанси? Можливо чогось ще не вистачає? Пара LGBT дівчат. 35 і 43 роки. Дітей немає. Але вони дуже хочуть народити тут дитину. В Канаді два роки. Обидві працювали в місцевому невеличкому магазині-виробництві. Одна продовжує там працювати (півтора роки вже), інша - лікується від ПТСР вже півтора роки і зараз працює вдома віддалено. У іншої підозра на рак грудей (дай Боже щоб не підтвердили). По балам не проходять ні по якій програмі. Якоїсь кращої роботи знайти поки не можуть. Є друзі канадійці. Родичей немає. Ходять в місцеву релігійну організацію, в яку ходили ще в Україні. Рік вчать англійську в коледжі. Чи є взагалі у них якісь шанси?
-
бенефітів нам не треба, тільки ворк перміт