PR CUAET
-
Да, но французский такая штука, что начинать его нужно с фонетики. (Грамматика и всё остальное - потом). (Я принял альтернативное решение, утилизировать французский вопрос крупным оптом. (Перестать начинать учить его, направить все ресурсы на совершенствование английского, с последующей сменой местожительства на другую провинцию)
-
Добрий вечір,підкажіть будь ласка, чи підходить для подачі свідоцтво про народження старого зразка?Чи потрібно виготовляти дублікат нового?
-
Его нужно перевести и перекрепить?
-
national id что загружать?
-
"An individual who is not allowed into Canada on grounds of criminality, serious criminality, international or human rights violations, organized crime, or security can still be removed despite the ADR." Обвинивачувальний судовий вирок в Україні за "aggravated assault" відноситься до цьогл переліку?
-
Это правда! Я сейчас на курсе францизасьйон, и учительницу бразильянку не понимала совсем. Вечером после занятий смотрела видеоуроки в ютюбе с Натой Кутровски- больше грамматика, и с Гаяне Хачатурян. И если бы не их уроки- наверное до сих пор бы ничего не понимала))
-
На амазоне есть.
-
Робив переклад онлайн в Марії Голодюк: [email protected] все дуже швидко і професійно. Марія дуже гнучка, піклується про свою репутацію. Вона з Харкова і це джерело її доходу, бо чоловік на передовій. Робить переклади для Канади з 2016 року. Мені її порадили мігр консультанти. Була в Канаді минулого року 5 місяців.
-
Дякую
-
Якщо транспорт, сільське господарство і трейд - то можна, але все одно високий бал. По транспорту було 435, по сільському господарству 354. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/ministerial-instructions/express-entry-rounds.html
-
Щиро дякую!!! Але я так розумію, якщо вік за 36 і англійська не максимальна то шанси погані?
-
СЕС це є одна з 4 стрімів іміграції в межах системи експрес ентрі. Тому по факту основні вимоги як в ЕЕ
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/submit-profile/rounds-invitations/category-based-selection.html гортаєте вниз і обираєте transport occupations