PR CUAET
-
Добрий вечір,підкажіть будь ласка, чи підходить для подачі свідоцтво про народження старого зразка?Чи потрібно виготовляти дублікат нового?
-
Там он optional, насколько я понимаю. У меня он на двух языках, поэтому по поводу перевода ничего сказать не могу
-
Его нужно перевести и перекрепить?
-
Украинский внутренний паспорт
-
national id что загружать?
-
"An individual who is not allowed into Canada on grounds of criminality, serious criminality, international or human rights violations, organized crime, or security can still be removed despite the ADR." Обвинивачувальний судовий вирок в Україні за "aggravated assault" відноситься до цьогл переліку?
-
Нужно всем старше 18 лет.
-
Всім доброго дня. Підкажіть будь ласка. Якщо на pr подається чоловік як головний аплікант, а ми з дітьми йдемо як родина з ним, чи потрібно дружині брати довідку о несудимости?
-
Это правда! Я сейчас на курсе францизасьйон, и учительницу бразильянку не понимала совсем. Вечером после занятий смотрела видеоуроки в ютюбе с Натой Кутровски- больше грамматика, и с Гаяне Хачатурян. И если бы не их уроки- наверное до сих пор бы ничего не понимала))
-
На амазоне есть.
-
добрий день! де можна купити паперовий варіант, можливо б/у ? дякую
-
Підкажіть, якщо я вже вибрав метод оплати Western Union, отримав Reference Number, можна тепер його змінити (метод оплати), та оплатити як звик, просто кредиткою?
-
Робив переклад онлайн в Марії Голодюк: masha.golodiuk@gmail.com все дуже швидко і професійно. Марія дуже гнучка, піклується про свою репутацію. Вона з Харкова і це джерело її доходу, бо чоловік на передовій. Робить переклади для Канади з 2016 року. Мені її порадили мігр консультанти. Була в Канаді минулого року 5 місяців.
-
Дуже дякую ❤️
-
Дякую
-
Якщо транспорт, сільське господарство і трейд - то можна, але все одно високий бал. По транспорту було 435, по сільському господарству 354. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/ministerial-instructions/express-entry-rounds.html
-
Щиро дякую!!! Але я так розумію, якщо вік за 36 і англійська не максимальна то шанси погані?
-
СЕС це є одна з 4 стрімів іміграції в межах системи експрес ентрі. Тому по факту основні вимоги як в ЕЕ
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/submit-profile/rounds-invitations/category-based-selection.html гортаєте вниз і обираєте transport occupations
-
А з транспорту, то там менеджери і водії траків? Чи є щось дрібніше?)
12 Jan 2024, 17:45
33216/466840
less than a minute ago