PR CUAET
-
Так, я пам'ятаю, що труднощі якись з цим пов'язані
-
Спробуйте через ноутбук , в мене через нього вийшло
-
У мене слот на 20.11 прийшло підтвердження в кабінет, на пошту нічого не прийшло
-
та ні, у всіх по різному. Комусь щось приходить за 3 дні, комусь за місяць. Поки Ви не виходите за рамки часу процесингу, то тільки чекати. А зараз це 12-13 місяців
-
Робити спроби ще і ще, або ноут чи комп спробувати
-
Просто читав що деколи кейси попадають до офіцерів яких вже не працюють,і тоді заявка зависає,думаю чи часом мені так не пощастило🤔
-
Зрозуміла, дякую!
-
там наче кожен jpeg окремо завантажуєте до 1 мб кожен
-
Отримання або не отримання сін номеру ніяк ні на що не впливає. Але не проходження медогляду є порушенням.
-
Доброго дня,що робити якщо чек відправили по почті,яка в даний момент не працює?
-
Також одна людина казала, що до неї батьки вже 4 раза приїджали, але вони не отримували сін, це можете впливати, як ви вважаєте?
-
Підкажіть будь ласка и є курєрська доставка паспорту з посольства в Оттаві. Чи можна оплатити конверт і прийде паспорт на мою адресу?
-
0 вільних слотів,може хто знає,як буде далі?
-
Вітаю. Я хотіла запитати поради з приводу можливості виготовлення нового паспорту завчасно та продовження дозволу на роботу. Ситуація наступна. Я подалася на ПР у Квебеку 16го жовтня по програмі Ukraine Family Reunification Public Policy QC , яка закривалася 22го жовтня, так як незадовго перед цим я одружилася із громадянином Канади в Монреалі. Мій паспорт та відповідно мій дозвіл на роботу виходять із дії 07 серпня 2025го року. Я намагалася записатися на прийом в посольство в Оттаву, але я не можу застати вільних слотів. Я буду дуже вдячна, якщо ви підкажете як діяти в цій ситуації. І коли я зможу поновити ворк перміт, якщо я подалася на ПР. Я хотіла б продовжити його до кінця березня, але без паспорта нового незнаю як це зробити.
-
А консул звідки?
-
Ні. Консул просто приїздить до нашого міста раз у півроку здається.
-
@goodkovsky
-
Можете зайти на сайт консульства, до якого Ви записались та почитати.
-
Тобто якщо дитині вже є 12 років то фотокартки не треба а лише присутність особиста, вірно?
-
Мед огляд не потрібен, якщо ти збираєшся залишатись в Канаді до 6 місяців. Але ВП дається на 3 роки (або до кінця дії паспорту). Це більше 6 місяців, тому вимагається робити медогляд. І не зробивши його, ця людина порушує законодавство.
12 Jan 2024, 17:45
332227/466923
about a minute ago