PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка и є курєрська доставка паспорту з посольства в Оттаві. Чи можна оплатити конверт і прийде паспорт на мою адресу?
-
0 вільних слотів,може хто знає,як буде далі?
-
Вітаю. Я хотіла запитати поради з приводу можливості виготовлення нового паспорту завчасно та продовження дозволу на роботу. Ситуація наступна. Я подалася на ПР у Квебеку 16го жовтня по програмі Ukraine Family Reunification Public Policy QC , яка закривалася 22го жовтня, так як незадовго перед цим я одружилася із громадянином Канади в Монреалі. Мій паспорт та відповідно мій дозвіл на роботу виходять із дії 07 серпня 2025го року. Я намагалася записатися на прийом в посольство в Оттаву, але я не можу застати вільних слотів. Я буду дуже вдячна, якщо ви підкажете як діяти в цій ситуації. І коли я зможу поновити ворк перміт, якщо я подалася на ПР. Я хотіла б продовжити його до кінця березня, але без паспорта нового незнаю як це зробити.
-
Те саме питання 😅
-
Доброго дня, підкажіть контакт еміграційного адвоката Ванкувер, Сюррей, Бернабі. Наперед вдячна
-
Подзвонити до СRA та запитати щодо можливості отримання коштів на розрахунковий рахунок та анулювання чеку, що був випущений . Сергію я не впевнена чи спрацює це, але лише ваш дзвінок до них прояснить вашу ситуацію. Успіхів!
-
Добрий день, якщо не складно допоможіть будь ласка, я трохи заплуталась. Якщо дитині 12 років треба робити фотокартку 10 на 15, чи не треба фотокартку, а просто приїхати з дитиною і на місці сфотографують? Нам пощастило потрапити на запис у Галіфаксі. Щиро дякую всім за відповіді!
-
Доброго дня. Я можу мати і LMIA work permit і новий Cuaet permit одночасно? Дякую