PR CUAET
-
Можете зайти на сайт консульства, до якого Ви записались та почитати.
-
Тобто якщо дитині вже є 12 років то фотокартки не треба а лише присутність особиста, вірно?
-
Мед огляд не потрібен, якщо ти збираєшся залишатись в Канаді до 6 місяців. Але ВП дається на 3 роки (або до кінця дії паспорту). Це більше 6 місяців, тому вимагається робити медогляд. І не зробивши його, ця людина порушує законодавство.
-
Те саме питання 😅
-
Дякую дуже. В неї батьки теж не проішли мед, але вона каже, шо вони нічого не отримували, мабуть тому. Якщо ні, то це добре.
-
Доброго дня, підкажіть контакт еміграційного адвоката Ванкувер, Сюррей, Бернабі. Наперед вдячна
-
у Галіфаксі є консульство?
-
Подзвонити до СRA та запитати щодо можливості отримання коштів на розрахунковий рахунок та анулювання чеку, що був випущений . Сергію я не впевнена чи спрацює це, але лише ваш дзвінок до них прояснить вашу ситуацію. Успіхів!
-
Добрий день, якщо не складно допоможіть будь ласка, я трохи заплуталась. Якщо дитині 12 років треба робити фотокартку 10 на 15, чи не треба фотокартку, а просто приїхати з дитиною і на місці сфотографують? Нам пощастило потрапити на запис у Галіфаксі. Щиро дякую всім за відповіді!
-
Доброго дня. Я можу мати і LMIA work permit і новий Cuaet permit одночасно? Дякую
-
Я розумію, що нема конкретної відповіді:)) дякую)
-
Так і зробимо, дякую!
-
🤷♀️
-
Тобто якщо вона була 2 тижні, і зараз, наприклад, повертається ще на місяць, то якщо вона покаже зворотний квиток, то є верогідність пройти?
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-do-16-rokiv
-
Оттава
-
З 12 років фото на місці. Але я так розумію Ви приїдете не в консульство, а маєте виїзне обслуговування. Робіть фото 10х15 см. Білий фон. Матове. Перестрахуйтеся
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, з Манітоби можна ловити слот, як і в Оттаву так і в Торонто, чи тільки лише в Торонто?
-
так
-
Чек буде uncashed виситі у вашій системі, зробіть direct deposit з CRA, змініть адресу з ними через mycraaccount або по телефону, також в mycraaccount ви можете запросити щоб вам новий чек виписали на правільну адресу
12 Jan 2024, 17:45
332244/438208
6 minutes ago