PR CUAET
-
Доброго дня, підкажіть контакт еміграційного адвоката Ванкувер, Сюррей, Бернабі. Наперед вдячна
-
Подзвонити до СRA та запитати щодо можливості отримання коштів на розрахунковий рахунок та анулювання чеку, що був випущений . Сергію я не впевнена чи спрацює це, але лише ваш дзвінок до них прояснить вашу ситуацію. Успіхів!
-
Добрий день, якщо не складно допоможіть будь ласка, я трохи заплуталась. Якщо дитині 12 років треба робити фотокартку 10 на 15, чи не треба фотокартку, а просто приїхати з дитиною і на місці сфотографують? Нам пощастило потрапити на запис у Галіфаксі. Щиро дякую всім за відповіді!
-
Доброго дня. Я можу мати і LMIA work permit і новий Cuaet permit одночасно? Дякую
-
З 12 років фото на місці. Але я так розумію Ви приїдете не в консульство, а маєте виїзне обслуговування. Робіть фото 10х15 см. Білий фон. Матове. Перестрахуйтеся
-
Доброго дня, потрібен нотаріус Вануквер, Сюррей, Бернабі, Річмонд- завірити заяву для україни. Дуже вдячна хто має контакт
-
Завтра буду в посольстве в Оттаве, уточню и напишу в группе, так как когда заходишь на страничку этот сервис ещё не доступен, очень надеюсь что живая очередь, так как билеты покупала три недели назад, когда на их сайте было написано, что забрать можно без предварительный записи😏...
-
Assigned for assessment