PR CUAET
-
Это правда! Я сейчас на курсе францизасьйон, и учительницу бразильянку не понимала совсем. Вечером после занятий смотрела видеоуроки в ютюбе с Натой Кутровски- больше грамматика, и с Гаяне Хачатурян. И если бы не их уроки- наверное до сих пор бы ничего не понимала))
-
На амазоне есть.
-
Робив переклад онлайн в Марії Голодюк: [email protected] все дуже швидко і професійно. Марія дуже гнучка, піклується про свою репутацію. Вона з Харкова і це джерело її доходу, бо чоловік на передовій. Робить переклади для Канади з 2016 року. Мені її порадили мігр консультанти. Була в Канаді минулого року 5 місяців.
-
Дякую
-
Якщо транспорт, сільське господарство і трейд - то можна, але все одно високий бал. По транспорту було 435, по сільському господарству 354. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/ministerial-instructions/express-entry-rounds.html
-
Щиро дякую!!! Але я так розумію, якщо вік за 36 і англійська не максимальна то шанси погані?
-
СЕС це є одна з 4 стрімів іміграції в межах системи експрес ентрі. Тому по факту основні вимоги як в ЕЕ
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/submit-profile/rounds-invitations/category-based-selection.html гортаєте вниз і обираєте transport occupations
-
А з транспорту, то там менеджери і водії траків? Чи є щось дрібніше?)
-
Скиньте будь ласка дякую
-
Доброго дня шукаю імміграційного консультанта по Едмонтоні Альберта
-
По СЕС нереально пройти зараз, там прохідний бал близько 500, а суто по СЕС нема вибірок. Хіба якщо людина по категорії лікарських професій, транспортні, або сільськогосподарські деякі.
-
так само як українці без дії. Подаєтеся через посольство. напишіть їм на емейл ,запитайте.Вони швидко відписуютт
-
гостьова це це всерівно 6міс за рік можна жити
-
В мене теж гостьова віза в паспорті до кінця дії паспорту ))))
-
‼️Canadian Experience Class - програма для отримання PR, в якій враховуються робота part-time! Напишіть будь-ласка, можливо хтось знає про це більше: вже подавався, або збирається. Імміграційні консультанти, чому ви мовчали про цю федеральну програму? www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/canadian-experience-class.html
-
Ну тут все относительно. ))) А вернеться куда если проблема будет с отправкой со стороны Посольства.