PR CUAET
-
делайте просто ключ входа и все, и не надо никаких банков, дий и тп
-
Почекати поки розберуться із збоєм
-
я не пойму в чем проблема выдать паспорт, это 5 секунд, посмотреть в паспорт, запомнить лицо, посмотреть на человека, сравнить, и отдать🤯
-
Лише до отримання громадянства Канади 😊
-
Я замовила, але ще нічого не з'явилось, ось офіційна відповідь від укрпошти: "Після виготовлення та надходження замовленого документу до МЗС України документ забере Укрпошта для доставки до закордонної дипломатичної установи (посольство, генеральне консульство чи консульство) в якому було подано заяву на виготовлення паспорту. З цього моменту трек-номер відправлення стане доступний до відстеження. "
-
А чого не виїхали хоча б на годину раніше?
-
64409
-
Нам також дуже шкода, бо пропущені робочі дні, бензин, школа у дітей і дійсно сьогодні дорога дуже дуже важка була зранку.
-
Точної відповіді ніхто не дасть. Якщо Ви згадували війну в Україні в своєму кейсі, то як Ви поясните офіцеру свою поїздку туди? Вже нестрашно? Інна Коган радила їхати в Україну лише на весілля чи похорон. При цьому обов'язково мати пояснення для офіцера. Бо як подивиться на цей факт офіцер - не знає ніхто.
-
Доброго дня. Заповнюю аплікацію на продовження WP, ставала мед екзамен після прибуття, але результатів на руках немає та в кабінеті alberta health теж. Як їх завантажити до аплікації?де його взяти?
-
Дякую що поділились. Нема слів. Так шкода, що вам не вдалось забрати. Якось зовсім не по людськи тим більше з тим яка погода сьогодні. Нам теж їхати з Калгарі, схоже що треба приїжджати за кілька годин.
-
Я тому й поставила питання про те якого року диплом, бо якщо після 2014-то МОН навряд підтвердить його, так як скоріш за все не визнає той диплом таким що був ним виданий і знаходився в його юридичному полі
-
Доброго дня ми подались по гуманітарні програмі жінка хочи їхати на Україну робити зуби бо нам тут назвали дуже велику суму. Підскажіть чи не вплине погано ця поїздка негативно на нашу заявку і коли краще зробити поїздку? Дякую
-
Луганська область не була вся захоплена. І там доволі багато університетів/коледжів було, які виїхали з окупованої частини області на не окуповану. І після 14 року продовжили працювати в українському юридичному полі. І якщо диплом був виданий українським навчальним закладом, то навіть якщо будівля знищена, це не є проблемою.
-
якось дивно поєднується факт ЛГБТ та відвідування релігійної громади.. Вам це не вважається неправдою? Я ніколи не чув щоб в Україні і навіть в Канаді в церквах вітали гомосексуалізм?
-
Дівчата там дуже милі і намагаються максимально допомогти 🙏 але вони не можуть ніяк вплинути на консула, він дуже категоричний і там просити чи домовитись нереально з ним
-
У кого нибудь есть заполненный образец этого заявления? Поделитесь пожалуйста 🙏Если это детские паспорта в шапке указывать имя ребенка или свое? Спасибо!