PR CUAET
-
Мої батьки приїхали 1 жовтня. Зі слів офіцера в аеропорту Ванкувера, дозвіл на роботу зараз відають тільки тим, в кого є преапрувал ворк перміту.
-
Скажіть будьласка, після того як надіслав до консульства электронного листа з заявою на відправку паспорта по DHL і оплтату, вони відповідають ?, чи вже потрібно чекати на трек номер від DHL. Пройшло вже більше місяця і нема відповіді ні від консульства ні від DHL
-
Якщо він у вас на руках то просто приносите його у консульство і вам його за дві хвилини анулюють. То проблем не буде.
-
Цього я не знаю, спитайте у більш досвідчених старожилів цього чату
-
что это значит? если у меня есть паспорт который заканчивается через 2 года, то это как считается?
-
Скажіть будьласка, після того як надіслав до консульства электронного листа з заявою на відправку паспорта по DHL і оплтату, вони відповідають ?, чи вже потрібно чекати на трек номер від DHL. Пройшло вже більше місяця і нема відповіді ні від консульства ні від DHL
-
При наявному зайвому паспорті,новий не буде виготовлятись.Мене попереджали про це в консульстві
-
Торонто как центр консульского мира?
-
Добрий день!Хто забирав готовий паспорт з Торонто нещодавно,після оновлення системи?Треба попередній запис чи не треба?бо збираємось летіти по паспорт-щоб не летіти без толку.
-
я бы еще пару секретов рассказал, но боюсь что забанят, как в прошлый раз😂 (просьба личку не штурмовать, все секреты уже выданы, остались только хайлевел)
-
Юхуу!!! Поздравляю 🍾🍾🍾
-
сервер обновляет кеш примерно каждые 20-30 мин