PR CUAET
-
А ви перевіряли кабінет? Може, там з‘явилася опція підтвердити? Я переживаю, що тим, кому так і не прийшли імейли-підтвердження про реєстрацію на слот, не прийдуть і імейли-нагадування про підтвердження через проблему Щ поштовим сервісом.
-
Також дали номінацію 10 хв тому. Подавалися 17/06 Статус assignment 28/10 Видали номінацію 18/11
-
Вітаю вас🎉🎉🎉
-
Ооо)))дуже дякую за відповідь. Аж відлягло)
-
Чи хтось отримував сьогодні повідомлення для підтвердження? У кого сьогодні 30/7/3 дні до візиту, у Торонто. У мене 30 днів, досі нічого
-
Значить можете отримати консульскі послуги. Вітаю
-
Ви саме в кабінеті побачили це повідомлення, чи в листі? Я так розумію, що в кабінеті має з‘явитися опція підтвердити, не залежно, чи прийшов лист чи ні. І якщо з‘явилася, то потрібно за ті 30 днів підтвердити через кабінет
-
Delivery drivers працюють не на пряму на Амазон а на Delivery service partner, а там від компанії залежить чи дасть чи ні, набагато простіше домовитися
-
Шукайте не сірого, а синього кольору. Сірий вже неможна забронювати.
-
Ви ineligible тому що допустили помилки* коли заповнювали аплікацію Детальніше про цю проблему читати тут: Ineligible: Чому при створенні аккаунта в Express Entry, в мене вибиває система і надає 0 балів?
-
Поздравляю! А кто ваш офицер?