PR CUAET
-
Delivery drivers працюють не на пряму на Амазон а на Delivery service partner, а там від компанії залежить чи дасть чи ні, набагато простіше домовитися
-
Шукайте не сірого, а синього кольору. Сірий вже неможна забронювати.
-
Ви ineligible тому що допустили помилки* коли заповнювали аплікацію Детальніше про цю проблему читати тут: Ineligible: Чому при створенні аккаунта в Express Entry, в мене вибиває система і надає 0 балів?
-
Поздравляю! А кто ваш офицер?
-
Чудові новини! Щиро дякую! Планую весь час моніторити кабінет, коли час наблизиться до 30/7/3 підтверджень. Бо виглядає так, що через ту проблему з поштовими сервісами може взагалі не прийти імейл. Але те, що в самому кабінеті є опція, це рятівне коло
-
Так, я від ранку моніторю кабінет. Я так розумію що більшість людей нічого не отримували на пошту. І це підтвердити треба було у кабінеті. Але досі нічого не маю
-
Мені якраз потрібно максимально швидко. Підскажіть будьласка як і в який єтап треба замовити, цю DHL доставку?
-
Основная мысль - скоро выборы. Надо что-то делать. И это что-то может меняться постоянно в зависимости от реакции избирателей.
-
А потом они как то отдельно присылают письмо что бы мы подтвердили что находимся в Канаде ?
-
Да, можно, мне в Торонто так сказали когда я им звонила. Нужно будет просто отправить заявление через наше консульство и запросить доставку
-
Ну або окремо, або разом з біометрією Так, номер аплікації