PR CUAET
-
Це ще в перший день як нова система запрацювала
-
Біометрію здали 1 жовтня)
-
То добре що слоти є! Сподіваюся якщо не було повідомлення з кнопкою підтвердити то і підтверджувати нема чого і анульовувати нема чого.
-
Будь ласка, підкажіть, чи є ще у кого така ж ситуація. Я давно ще вибила слот, і мені прийшло на пошту підтвердження. Але тепер, коли зробили нове оновлення електронного кабінету, мій запис не висвічується. У старому кабінеті він був. Що це означає?
-
В Торонто треба вже прийти з money order. Його можна або сплатити в Canada Post, або в банку, де у Вас є рахунок
-
Та скільки там вже до січня лишилося)))
-
А підкажіть будь ласка як оплатити консульський збір перед поданням на паспорт?
-
Так, впевнені! Ви не єдиний сертифікований (?) викладач CELPIP на усю Канаду 😉 Дякую за Вашу точку зору!
-
Замовити ще кнопка
-
Цілком можливо, взагалі в голові не вкладається що з цього має бути
-
Побачимо яка буде відповідь після листа
-
Прийде якесь повідомлення, чи треба чекати?
-
А коли подавались?
-
Чи не підкажете на який імейл їм писати тому, що вони зазвичай не відповідають?
-
Нажаль, поки що ні одна заявка, яка висвічувалась тут як втрачена, не була знайдена😒😏. Сподіваюсь, що Вам пощастить 🙏❤️🇺🇦
-
Якби ви пропустили ті листи з підтвердженнями то в кабінеті не було би слотів
-
Та в мене слот до Оттави. Мені варто написати їм листа зі скріншотом? Але чи варто їхати? Бо їду з Торонто і давно вже запланували.
-
Дякую, Алексе, за те що підмітили формулювання у відео. Напишемо більше детальний розбір написання emails та responding to survey questions дещо згодом, аби надати більш зрозумілу інформацію людям. Гарного Вам вечора! З повагою, Олександра
-
Та я хвилююсь. Їхати туди дві години. Добре що є в кабінеті цей запис
-
Яке консульство? То і значить що ой ми запустили нову систему, а то шо ви раніше зловили вже не рахується. Але якщо є скріншот слоту то пишіть їм на пошту декого прийняли.
12 Jan 2024, 17:45
332761/466568
4 minutes ago