PR CUAET
-
А коли подавались?
-
Чи не підкажете на який імейл їм писати тому, що вони зазвичай не відповідають?
-
Нажаль, поки що ні одна заявка, яка висвічувалась тут як втрачена, не була знайдена😒😏. Сподіваюсь, що Вам пощастить 🙏❤️🇺🇦
-
Якби ви пропустили ті листи з підтвердженнями то в кабінеті не було би слотів
-
Та в мене слот до Оттави. Мені варто написати їм листа зі скріншотом? Але чи варто їхати? Бо їду з Торонто і давно вже запланували.
-
Дякую, Алексе, за те що підмітили формулювання у відео. Напишемо більше детальний розбір написання emails та responding to survey questions дещо згодом, аби надати більш зрозумілу інформацію людям. Гарного Вам вечора! З повагою, Олександра
-
Та я хвилююсь. Їхати туди дві години. Добре що є в кабінеті цей запис
-
Яке консульство? То і значить що ой ми запустили нову систему, а то шо ви раніше зловили вже не рахується. Але якщо є скріншот слоту то пишіть їм на пошту декого прийняли.
-
В Торонто попередили, що «старі» слоти анульовано. Оттава продовжує приймати в по новій і по старій системі
-
Відповідь печальна якщо чесно
-
Якщо Едмонтон, то можна сплатити в консульстві дебітною карткою або money order.
-
Залишається надіятися що ваші викладачі його хоча б здавали
-
І дякую. Це не моя заявка але я була присутня при її подачі
-
Чому ви так кажете?А як же ті що подавалися в листі Юліанни?Я вірю в те що заявка є. Говорящі голови іноді не знають де їх шукати😉
-
1. Мені вказували останню посаду (але всі мої посади були в межах одного ноку) 2. Англійською мовою звичайно листи подавала
-
І ми їдемо в Оттаву з Торонто на 22 листопада по старому запису.Дуже сподіваюся що приймуть з імейлом
-
Добре так и зробимо тодi. Дякую
-
Я би їхала зі скріншотом, з усіма копіями,заявами, Мані орлер, документи якщо в порядку то там прийом 15 хв!!
-
А по вашему номинации для отборов, которые были в этом году, и заявки, которые еще на рассмотрении, откуда будут брать?
-
Там речь шла о количестве принятых заявок, которые выберут всю квоту
12 Jan 2024, 17:45
332773/469736
4 minutes ago