PR CUAET
-
Подскажите, где русско/украинско-французский бумажный словарь можно купить? В Монреале. На амазоне не нашел. Нужно именно купить, библиотека не катит. Можно даже бу. Может есть уже опыт у кого-то.
-
Дякую вам!
-
Тільки що зайшла на сайт Торонто,слотів на отримання готового куча.А в Едмонтоні нічого,все висне.Місяці не міняє,пише 0 слотів.Завжди там якісь трабли
-
Інформація про стипендії є на сайті кожного університету. Там всі вимоги описані.
-
А в Оттаві теж можна з money order ?
-
У нас две знакомых семьи женщин с детьми были на летних каникулах больше чем полтора месяца в Украине. Сейчам им несколько человек отказали в помощи с подачей кейса по гуманитарной так как и так кейсы не ахти под гуманитарную, а то, что для них ок полтора месяца с детьми летом сидеть в Украине и абсолютно безопасно оказывается, сделало шансы по получению пр по гуманитарной минимальными и они не готовы браться за них
-
Підкажіть будь ласка куди саме прийшло підтвердження?
-
Я теж так думала до сьогодні,поки не побачила в чаті,А потім і в e-consul запис на отримання виготовленого паспорту.Слотів повинно бути багато,так як наприклад в Торонто ,на одну людину виділяє 5 хвилин щоб отримати.Так от в Едмонтоні все як завжди.
-
Так і було
-
В 2023 році наче теж було більше заявок ніж номінацій квот то взяли з 2024 якщо не помиляюсь
-
Порадьте будь ласка. Чи розраховувати на слот до Едмонтона який опрацьовується 5-й день? Справа в тому що потрібно виготовити паспорт дитині 14 років, але я забукала слот для себе як для дорослого. Так як маю вже не дійсний паспорт але ще не анульований і ще один дійсний паспорт, то система я так розумію мене не пропускає. Що робити в цьому випадку?
-
И программу для украинцев откроют.
-
Хіба щоб отримати готовий паспорт в Едмонтоні потрібен слот? Раніше писали що в порядку живої черги у пені години
-
Вітаю! Відміняю слот на нотаріальні послуги в Оттаві 11 грудня , 13:50
-
Protected Person згідно IRPA це точно визначений статус який належить до процедури біженства. В Європі з початку війни давали тимчасовий прихисток, який не вважається біженством по Женевській конвенції. Тому якщо ви не подавалися саме на біженство (здавали паспорт, проходили процедури і можливо кемп, і тд), то я б не вказував цей статус. Я ці статуси вказую як Other - Temporary Stay due to War (або там де не влазить Temporary Stay). Також в багатьох випадках статус можна вказати як Worker or Visitor (в залежності від віку та того на що мали право там)