PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка куди саме прийшло підтвердження?
-
Я теж так думала до сьогодні,поки не побачила в чаті,А потім і в e-consul запис на отримання виготовленого паспорту.Слотів повинно бути багато,так як наприклад в Торонто ,на одну людину виділяє 5 хвилин щоб отримати.Так от в Едмонтоні все як завжди.
-
Так і було
-
В 2023 році наче теж було більше заявок ніж номінацій квот то взяли з 2024 якщо не помиляюсь
-
Порадьте будь ласка. Чи розраховувати на слот до Едмонтона який опрацьовується 5-й день? Справа в тому що потрібно виготовити паспорт дитині 14 років, але я забукала слот для себе як для дорослого. Так як маю вже не дійсний паспорт але ще не анульований і ще один дійсний паспорт, то система я так розумію мене не пропускає. Що робити в цьому випадку?
-
И программу для украинцев откроют.
-
Хіба щоб отримати готовий паспорт в Едмонтоні потрібен слот? Раніше писали що в порядку живої черги у пені години
-
Вітаю! Відміняю слот на нотаріальні послуги в Оттаві 11 грудня , 13:50
-
Protected Person згідно IRPA це точно визначений статус який належить до процедури біженства. В Європі з початку війни давали тимчасовий прихисток, який не вважається біженством по Женевській конвенції. Тому якщо ви не подавалися саме на біженство (здавали паспорт, проходили процедури і можливо кемп, і тд), то я б не вказував цей статус. Я ці статуси вказую як Other - Temporary Stay due to War (або там де не влазить Temporary Stay). Також в багатьох випадках статус можна вказати як Worker or Visitor (в залежності від віку та того на що мали право там)
-
також ось тут я писав: " в той самий день, 23 серпня, через три хвилини після листа про “Eligibility” ми отримали ще один лист, але вже безпосередньо від офіцера, де йшлося про запит лише на поліцейський сертифікат. Ми надіслали його через кілька днів, і відтоді не отримували жодних відповідей. Чи означає це, що нам потрібно звертати увагу лише на прямі запити від офіцера, а не на стандартний перелік з листа про “Eligibility”?"
-
Подивіться повідомлення вище — на прямий від офіцера запит ми відповіли.