PR CUAET
-
На громадянство можна податися з простроченим паспортом
-
Вона поехала зараз у час вIйни?
-
У трекері написано, що зарахована
-
І ще раз повторю що оскільки ви перший хто не відповів на цей стандартний лист еліджибиті, то не має інформації чи впливає це якось на подальший розгляд.
-
Скажіть, чи є хтось хто подався з початку 2024 і хоть щось отримав?
-
Я не подавався, але особисто знаю Богдану, і вважаю її своїм ментором. - Дуже рекомендую її як спеціаліста
-
Якщо ви в той час маєте фул-тайм роботу - так. Або якщо звісно продовжать можливість подаватися на Українські статуси
-
До 22 (21 включно), якщо дитина не одружена і не в коммон-ло стосунках
-
Є. ті що подалися в перші пару днів.
-
Дякую!
-
23 січня 2024 -досі тиша
-
Всім Привіт чи є вже хтось хто отримав PR по цій програмі?
-
Це якщо новий ворк перміт? Чи в тому числі на продовження ?
-
Не має підходити. Хоча на практиці не стикався. МОжете написати їм емейл - вони досить непогано відповідають
-
Яка страна? I причина бIженства?
-
Спасибі. Та в нас по ідеї будуть дійсні ще майже 2 місяці
-
PRTD не довго роблять. Переважно від пари днів до пари тижнів. Картки інколи можна 3+ місяці чекати. Я б без карток не їхав без крайньої необхідності, але якщо дуже треба. то для того та процедура і є
-
Людина не українка
-
Не посадять на літак. Потрібно буде звертатися до найближчого консульства/посольства Канади (це онлайн) і просити PRTD щоб повернутися в Канаду
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка мені потрібно загрузити 11 паспортів. А там ліміт тільки 10 куди загружати одинадцятий паспорт? А також свідоцтво про народження те ж саме.
12 Jan 2024, 17:45
332853/462030
less than a minute ago