PR CUAET
-
Дякую!
-
23 січня 2024 -досі тиша
-
Всім Привіт чи є вже хтось хто отримав PR по цій програмі?
-
Це якщо новий ворк перміт? Чи в тому числі на продовження ?
-
Не має підходити. Хоча на практиці не стикався. МОжете написати їм емейл - вони досить непогано відповідають
-
Яка страна? I причина бIженства?
-
Спасибі. Та в нас по ідеї будуть дійсні ще майже 2 місяці
-
PRTD не довго роблять. Переважно від пари днів до пари тижнів. Картки інколи можна 3+ місяці чекати. Я б без карток не їхав без крайньої необхідності, але якщо дуже треба. то для того та процедура і є
-
Людина не українка
-
Не посадять на літак. Потрібно буде звертатися до найближчого консульства/посольства Канади (це онлайн) і просити PRTD щоб повернутися в Канаду
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка мені потрібно загрузити 11 паспортів. А там ліміт тільки 10 куди загружати одинадцятий паспорт? А також свідоцтво про народження те ж саме.
-
Потому что вернутся в такую страну можно по четырем причинам: - причина подачи на беженство исчерпана и нет больше резона в беженстве. - ты на*бал страну, в которой запросил беженство и его отберут и все последующие статусы; - ты передумал и последствие такое же, как и во втором варианте; - ты ёб*нулся и последствия такие же как и в предыдущих вариантах. Суть то беженства в том, что ты 101,99% не можешь вернутся в свою страну и тут ты вдруг ВЕРНУЛСЯ
-
Велика рIзниця, если причина война, то до окончания войны действительно нельзя ехать в Украину, если война закончится тебе там ничего не угрожает, и можно ехать никто гражданства не лишит. Проконсультуйтеся детальнIще у юристIв
-
Ви на якому етапі, провінційному чи федеральному?
-
До речі гарна ідея написати. Оформите в офіційному стилі як прохання. SINP зазвичай пара днів як відповідає
-
О як, в мене знайома поїхала так у відпустку на радості після Порталу 1 то потім десь 3 місяці чекала всі процедури)) Може то одиничний випадок
-
В любом случае. Вполне возможно, что приобретенное через беженство гражданство тоже закрывает доступ к стране ориджин. В крайнем случае придется объяснятся очень долго и через суд, что причина, по которой был кейс беженства, уже исчерпана(например смена режима итд). Приобретенного гражданства могут лишить также как и статуса ПМЖ, только сложнее. Крайне сложно лишить приобретенного гражданства только в случае если никакого другого не имеется у человека.
-
Яка різниця). Суть в тому що біженство- це про те що ти не можеш повернутися в свою країну бо там тобі загрожує небезпека ( переслідування). В тому і великий мінус біженства- повернення в країну з якої Ви біжали -закрита опція
-
Суд вирIшуе е чи не е, я була присутня онлайн на судI батько отримавPR по бIженству
-
За всіх
12 Jan 2024, 17:45
332862/468953
less than a minute ago